Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie wiem właśnie, przed chwilą rozmawiałem z kolega Oofol na GG właśnie o ściemie szyb :mrgreen:
Nie jestem bardzo przekonany, tylna i boczne napewno odpadają, jesli coś to tak jak pokazałeś to wszytskie, ale to znowu kolejna przyczyna do zabrania dowodu ( choc to najmniejsza przeszkoda ). Choć powiem, że niegłupio wygląda.
Nad tym muszę pomyśleć, choć dzieki za pomysł.
Nie jestem bardzo przekonany, tylna i boczne napewno odpadają, jesli coś to tak jak pokazałeś to wszytskie, ale to znowu kolejna przyczyna do zabrania dowodu ( choc to najmniejsza przeszkoda ). Choć powiem, że niegłupio wygląda.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Krystian - <ok>
Jest baaardzo miło
Mój człowiek!
A tej panienki to nie chciałeś ze mną umówić... Znalazłem sobie swoją ...
[ Dodano: 2008-10-25, 20:06 ]
Krystian - <ok>
Jest baaardzo miło
Mój człowiek!
Czekam na dalsze mody ale już teraz dużo nie trzeba robić -ale to jest jak CA i zawsze coś nowego się wymyśli...
Jest baaardzo miło
Mój człowiek!
[ Dodano: 2008-10-25, 20:06 ]
Krystian - <ok>
Jest baaardzo miło
Mój człowiek!
Czekam na dalsze mody ale już teraz dużo nie trzeba robić -ale to jest jak CA i zawsze coś nowego się wymyśli...
-
- Forum Audi 80
ściema szyb bez przednich to dla mnie totalna głupota :roll: jak przyciemniać to przyciemniać wszystkie 8-) moim zdaniem powinieneś zaryzykować i ściemnić wszystkie tak jak przerobiłem amatorsko, bo moim zdaniem wygląda zaje......AUDI_A6 pisze:Nie wiem właśnie, przed chwilą rozmawiałem z kolega Oofol na GG właśnie o ściemie szyb :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
zgodzę się z tym ....,ale czy szyby są zbyt ciemne ? :roll: moim zdaniem są OK, bo jaśniej moim zdaniem nie opłaca się robić (czyt. nie ma efektu)duo pisze:moje zdanie jest takie .. jezeli juz to tylko i wyłącznie wszystkie, i jedynie opcja, żeby to było zrobione bardzo lekko i każda z szyb tym samym odcieniem.