Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
Nutka chromu zawsze daje lepszy efekt. Mi się tak podoba!
Krystian - klamki i lusterka w kolor, kolejny raz...
No i ta listwa z przodu na błotniku... :mrgreen:
Świetne autko naprawdę, aż chce się pstrykać fotki najlepszej jakości, bo autko nie ma nic złego do ukrycia, super stan jak z linii montażowej ( choć szczerze to z linii gorsze wychodzą gatunkowo)
A propo opon - dowód nie leci za tak wystajace zza błotnika? i czy nie chlapie z tyłu w kałuzach itp.?
co bym jeszcze zmienił... białe ledy na tylnia rejestrację i może bym pokombinował z czerwoną blendą do tyłu, ale to moze...
Pozdro Krystian, tak trzymac
P.S. chyba Ci sie upiecze z wymianą zawieszenia na zimę...
Krystian - klamki i lusterka w kolor, kolejny raz...
No i ta listwa z przodu na błotniku... :mrgreen:
Świetne autko naprawdę, aż chce się pstrykać fotki najlepszej jakości, bo autko nie ma nic złego do ukrycia, super stan jak z linii montażowej ( choć szczerze to z linii gorsze wychodzą gatunkowo)
A propo opon - dowód nie leci za tak wystajace zza błotnika? i czy nie chlapie z tyłu w kałuzach itp.?
co bym jeszcze zmienił... białe ledy na tylnia rejestrację i może bym pokombinował z czerwoną blendą do tyłu, ale to moze...
Pozdro Krystian, tak trzymac
P.S. chyba Ci sie upiecze z wymianą zawieszenia na zimę...
-
- Forum Audi 80
sesja powiem krótko..... zajebista :-> po raz setny...... brakuje tutaj ściemy na szybach oraz lusterek w kolorze (wiem, że robię się nudny, ale próbuję Ciebie zmotywować :lol: ) :mrgreen:
mogę się jedynie do jednej rzeczy przyczepic chodzi o przedni zderzak :oops: , który różni się sporo od reszty karoserii
mogę się jedynie do jednej rzeczy przyczepic chodzi o przedni zderzak :oops: , który różni się sporo od reszty karoserii
-
- Forum Audi 80
niezmiernie cieszę się, że w planach jest ściema :lol: :mrgreen: nie oszukujmy się, ale "Twój" majonez jest spoko fele, gleba, zdesio, US i kolor wytwarza tak pozytywne wrażenie na mnie, że nawet sobie nie wyobrażaszAUDI_A6 pisze:Ściema będzie, ale to bliżej wiosny. Jeśli chodzi o zderzak to jest do poprawy, bo on pierwotnie było czarny i kiepsko się umalował. Krótko mówią czeka go jeszcze jedna warstwa majonezu :mrgreen:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
nawet sobie nie wyobrażasz jak mi miło :mrgreen:marcinelk13 pisze:że nawet sobie nie wyobrażasz
Michał ja nie oddaje felg do polerki ja zrobię je sam,ale.. teraz jest zima, zacząłem robić jedną felgę, zrobiłem rant, wyjechałem na drogę przyjechałem i polerka totalnie zniszczona przez sól. Aktualnie nie mam na czym postawić auta bo je zdjąć i polerować. Bliżej wiosny kółeczka na pewno nabiorą połysku
A z tą tablicą to sam nie wiem. Mi jakoś w sumie leży i jest ok.