Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
na mnie jedynie wnętrze robi wrazenie - mega opcja jakbym dorwał takie do siebie to pewnie bym tydzien ze srodka nie wychodził .. a tak pozatym jak to ma byc rs2 look mnie to mnie razi przód .. jakby zderzak byl odpowiedni, lustra i progi wtedy bym sie nie czepiałm :mrgreen: ogolnie sprawia wrazenie zadbnaej i dopieszczonej - a to tez bardzo wazne ... jaki oryginalnie był kolor ? LY3d ?
Witam wszystkich bardzo dziękuje za dobre słowo oraz za słowo krytyki odnośnie pakietu rs2 powiem tak autko jak dla mnie jest bomba i zderzak jest taki a nie inny ponieważ taki podoba mi się bardziej wiadomo lusterka strasznie podobają mi się z rs-y ale najzwyczajniej nie ma takich a jak już są to za mega pieniądze wracając do zderzaka to i owszem mógł bym kupić jakaś tandetna podróbę ale po co ten jest z cabrio troszkę przypomina ten z rs a jak dla mnie jest o wiele ładniejszy. Kolego :duo: nie wiem jaki kolor był w Seri jutro sprawdzę i napisze Kolego Niki20 bardzo długi czas nakręcałem się twoim autkiem strasznie mi się podoba
-
- Audi 80 Klub
Moje foto jest z kalkulatora i dla tego taka lipa a powiem szczerze ze autko na żywca prezentuje się tak samo jak na fotach robionych dobrym aparatem.Żeton pisze:dokładne tak jak piszesz najbardziej i zarazem najlepiej prezentuje się w pełnym słońcu wtedy widać ten wspaniały lakierMIODEK pisze:Lala... widać co dobry aparat to i auto lepiej się prezentuje.. na zwykłym kompakcie traci już swój urok....
- radziobiker
- Forum Audi 80