Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
Żeton, Teraz sprawdzanie ile dymu jest za toba jest nie miarodajne poniewaz teraz zimą diesle sa jakby to powiedzieć zamulane małe biegi i małe obroty zmiana temperatury w wydechu a to wszystko powoduje osadzanie się sadzy w tłumikach. Najlepiej jakbyś go dobrze nagrzał przegonił go i wydmuchał sadzę i dopiero nagrał filmik wtedy mozna cos konkretnie powiedzieć <ok>
coś w tym morze być kolego bo ostatnio zaczęła mi troszkę więcej jeść i sadze ze morze to być tez wina programu który tam jest z tego co mi wiadomo to jest jakiś gotowiec od Mariana z zaplecza :mrgreen: ale nie bijcie tak już kupiłem jak nazbieram kasy i zrobię większy IC to pojadę na profi wirusamisiek_30 pisze:można nawet podejżewać że któryś wtrysk leje
witam z racji tego ze oryginalny zestaw xsenonów jaki mam w swoim aucie zaczął ostatnio mnie bardzo mocno denerwować :evil: :evil: :evil: :evil: to postanowiłem zakupić tak zwana"hidowa lipę" z allegro (według mnie to najlepsze xsenony miałem w dwóch autach i nie narzekam) tak wiec mój stary zestaw xsenonów d2S jest na sprzedaż w zestaw wchodzą 2X żarniki 4300K 1x przetwornica 2x nie wiem co to takie czarne skrzyneczki podłączane do przetwornic to chyba ten cały bi xsenon
Nowy zestaw foto zapożyczone z aukcji jak założę na auto to uwiecznię ten wspaniały moment zadowolonego właściciela autka z tego ze ma dwa światła mijania :mrgreen:
Nowy zestaw foto zapożyczone z aukcji jak założę na auto to uwiecznię ten wspaniały moment zadowolonego właściciela autka z tego ze ma dwa światła mijania :mrgreen:
kopci dymi bla bla bla . . auto stoi 3 tygodnie odpalanie raz na jakis czas na 20min i tak klepie pozniej wylaczy i znow to samo . . syfu sie nazbiera w wydechu zeton depnie pod 4 tysiace i tak kuleje przez chwile i pusci baka . .
ale jak sie dobrze w lato nagrzala polatales deptales za 5 tysiecy to nie kopcila . . wiec jaki z tego morał ??
NIE SRAJ ZAREM lej i lataj . . bo sie kur. . robisz przewrazliwiony ;/
ale jak sie dobrze w lato nagrzala polatales deptales za 5 tysiecy to nie kopcila . . wiec jaki z tego morał ??
NIE SRAJ ZAREM lej i lataj . . bo sie kur. . robisz przewrazliwiony ;/