Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
mały aktual ;
Audi rowniutki tydzien stała , nie ruszana , nie odpalana nic nic nic . . po remoncie tak odpalila z zerowym dymkiem !!
i foto po co była odpalana zima płyn zimowy FEBI (koncentrat) + płyn do spryskiwaczy + nowy filtr i olej
no i oczywiscie weekend i pare literków ,, tłustego '' trzeba było dolac
Audi rowniutki tydzien stała , nie ruszana , nie odpalana nic nic nic . . po remoncie tak odpalila z zerowym dymkiem !!
i foto po co była odpalana zima płyn zimowy FEBI (koncentrat) + płyn do spryskiwaczy + nowy filtr i olej
no i oczywiscie weekend i pare literków ,, tłustego '' trzeba było dolac
sam myslalem ze zapali gorzej itp . . . ale zdziwko mnie wzielo jak praktycznie od obrotu zagadała . . niektore ,,klepoki'' gorzej na ciepłym pala . . . i trzeba wziasc pod uwage ze tej nocy było u Nas -4 . . .
ps . zeton sam sie zdziwił , ale kable i tak kazał zabrac ;p;p;p;p
i takie własnie diesle kusza , aby sobie kupic takiego . . . narazie zobaczymy co bd sie działo z cena ropy po nowym roku ;/
ps . zeton sam sie zdziwił , ale kable i tak kazał zabrac ;p;p;p;p
i takie własnie diesle kusza , aby sobie kupic takiego . . . narazie zobaczymy co bd sie działo z cena ropy po nowym roku ;/
fakt audi pali o niebo lepiej niż przed remontem co do przejścia na pełny syntetyk to myślałem o tym ale ku mojemu nie miłemu zdziwieniu wchodząc pod auto ostatnio zauważyłem strasznie kapie spod spodu i myślę ze ciśnienie które poszło w skrzynie korbowa wycisnęło simering na wale i siąpi mi olej na razie nie ruszam tego o na zimę będę walczył ze skrzynia tak wiec wtedy go wymienię a półsyntetyk tez jest ok