Dzięki Na razie mam problem z odkręceniem tylnego amortyzatora. Kręciłem 17 i złapałem środek 6, niestety pod koniec klucz strzelił Jutro kupię drugi i może się uda, bo takim klinem nie będę jeździł
pojeździsz z tydzień i będzie niedosyt tak ja miałem ;d obniżyłem tak ze przy skrecie ocierało w tamtym roku, w tym ogarnąłem niżej ale inny setup jest a co do tyłu to wrzuć od razu nowe śruby kup jakieś utwardzane <ok> .
Zainspirowałem się tym:
Ale on ma słabe szerokości, ja chcę 9.5J na tył, opony już mam 195/60/15, na przód 8,5J/ 8J ( zależy jak się zmieści), oponka 195/50. Będą w kolorze kremowym 8-)
Po prostu mam juz dwie opony i stalówki z mondeo, więc place tylko za poszerzenie, dwie opony i pierścienie centrujące I mój siedzi chyba niżej, niż ten na filmie, mam nadzieje, ze dziury nie będzie pomiędzy oponą a błotkiem <ok>
Chłopie, ile kosztuje stal 17 A poszerzenie jeszcze ponad 5 stów. A gdzie tu jeszcze opony Mam jeszcze pytanie. W b4 idzie zrobić negatyw na podkładki??
[ Dodano: 2015-07-14, 05:25 ]
Z nowości to został wymieniony wkład stacyjki. Mam nadzieję, że na tygodniu uda się jeszcze wymienić pasek alternatora.
[ Dodano: 2015-08-06, 20:34 ]
Mały up.
Został usunięty spoiler, hak już wcześniej i pomalowałem dwa elementy. Lakier położył się bardzo fajnie, ale słabo wyprowadziłem szpachlówkę, przez co ją trochę widać pod lakierem I jutro stalówki idą do poszerzenia, dwie na 9,5J, dwie na 9 Na tył oponki 195/60 r15, na przód prawdopodobnie 185/55. Pozdro