Audi 80 Myciej
Audi 80 Myciej
Witam !
Chciałem przedstawić wam moja audi 80 b4.
Dostałem ja w marcu tego roku Wyglądała trochę nie ciekawie.Trochę pracy i kasiorki włożyłem w nią i wyszło to tak :
1.Nowy lakier (Czarny Metalik)
2.Felgi F&F Allutec 17 cali (posiadam jeszcze oryginalne szprychowe felgi audi ale to na zime )
3.Kierownica sportowa
4.Wymienione tarcze i klocki na nowe
5.Kierunkowskazy zmienione na białe
6.Radio JVC i zestaw Głośników tył 15cm przód 10cm tuba z głośnikiem 35cm i wzmacniacz(Wszystko prócz radia jest firmy Magnat i z tej samej Seri wiec wszystko ładnie gra)
Plany na przyszłość są takie :
1.Obniżenie o 4.5cm
2.przyciemnienie szyb
3.Zmiana silnika na 2.6
4.Zegary w obrotomierzem (niestety teraz mam zegarek )
Niektore plany na przyszlosc juz sie sprawdzialy
Obnizylem go o 4cm
zmienialem filtr na stozek
wydech na sportowy
i zalozylem LPG;]
Fotki dodam jak tylko bede mial okazje ;]
Chciałem przedstawić wam moja audi 80 b4.
Dostałem ja w marcu tego roku Wyglądała trochę nie ciekawie.Trochę pracy i kasiorki włożyłem w nią i wyszło to tak :
1.Nowy lakier (Czarny Metalik)
2.Felgi F&F Allutec 17 cali (posiadam jeszcze oryginalne szprychowe felgi audi ale to na zime )
3.Kierownica sportowa
4.Wymienione tarcze i klocki na nowe
5.Kierunkowskazy zmienione na białe
6.Radio JVC i zestaw Głośników tył 15cm przód 10cm tuba z głośnikiem 35cm i wzmacniacz(Wszystko prócz radia jest firmy Magnat i z tej samej Seri wiec wszystko ładnie gra)
Plany na przyszłość są takie :
1.Obniżenie o 4.5cm
2.przyciemnienie szyb
3.Zmiana silnika na 2.6
4.Zegary w obrotomierzem (niestety teraz mam zegarek )
Niektore plany na przyszlosc juz sie sprawdzialy
Obnizylem go o 4cm
zmienialem filtr na stozek
wydech na sportowy
i zalozylem LPG;]
Fotki dodam jak tylko bede mial okazje ;]
Ostatnio zmieniony 19 lis 2008, 23:06 przez Myciej, łącznie zmieniany 2 razy.
Dziekuje wszystkim za opinie.
no to teraz tak apropo spoilera nie jest zły ale jezeli go zdejme to zostana mi dziury po nim w klapie a samochod był mlowany przezemnie hehe ale w Niemczech i nie wiem czy identyczny kolor farby dostne u nas zrobie foti jak w nim odkurze :]bo narazie jest tragedia.
Ps.Mam pytanko ma ktos moze kierownice od S2 zeby mozna bylo to zalozyc aha i mam grill do A4 B3 2 podurzki pod skrzynie biegow i kierownica oryginał z tej oto audi jezeli ktos by byl zainteresowany prosze pisac
no to teraz tak apropo spoilera nie jest zły ale jezeli go zdejme to zostana mi dziury po nim w klapie a samochod był mlowany przezemnie hehe ale w Niemczech i nie wiem czy identyczny kolor farby dostne u nas zrobie foti jak w nim odkurze :]bo narazie jest tragedia.
Ps.Mam pytanko ma ktos moze kierownice od S2 zeby mozna bylo to zalozyc aha i mam grill do A4 B3 2 podurzki pod skrzynie biegow i kierownica oryginał z tej oto audi jezeli ktos by byl zainteresowany prosze pisac