Audi 90 2.3 10V ... koniec przygody str.9
Koniec przygody z czerwoną 90tką .. auto zostało sprzedane, oddane w dobre ręce. :mrgreen: Samochodzik odkupił kolega pandamix życzę wszystkiego dobrego, żeby dobrze Ci słuzyła, a Ty dbaj o nią i od czasu do czasu pochwal się jak się wam razem układa
Cieszę się, że trafiła w "swoje" ręcę, poza tym co mnie ciszy niezmiernie usłyszałem, że nie zostanie zagazowana, jeszcze raz życzę powodzenia :!:
Cieszę się, że trafiła w "swoje" ręcę, poza tym co mnie ciszy niezmiernie usłyszałem, że nie zostanie zagazowana, jeszcze raz życzę powodzenia :!:
audi_a6 u mnie postuj w modach bardziej zależny jest od braku czasu a nie pieniędzy, hehe chciaż tego drugiego przydałoby się też dużo, dużo więcej .. ale nie ma co grzeszyć trzeba dziękować tym na górze, że nie brakuje ... byle zdrówko było, resztę się skombinuje :mrgreen:
bastek jak zawsze niepoprawny optymista :mrgreen:
maciejaa alleluja :!:
bastek jak zawsze niepoprawny optymista :mrgreen:
maciejaa alleluja :!:
a4 sprzedane 126p sprzedany 90tka też poszła ... niunia rozkręcona a ja śmigam komunikacją miejską :mrgreen: dobrze, że istnieją samochody firmowe ... zrezygnowałem z projektu 90tki bo szukam jakiegoś cuś b2 .. typ 81 lub 85 marzy mi się już długo jakieś cultstyle :mrgreen: a tak serio to jakto mówią koledzy z pracy przydałby mi się coś do jeźdzenia a nie do omijania dołów :mrgreen: tylko, że ja nie umiem mieć zwykłego auta ... hehe za tydzień lece do DE coś się zwiezie do jazdy na codzień a dalej na spokojnie szukam jakiegoś starego cukierka za rozsądne pieniążki i dłubię niuńkę <ok>