AUDI 90 AAH real american
Dzięki tym zderzakom i lampom z tył to autko wygląda całkiem inaczej niż inne b4 a przy tym jest 100% oryginałem a to lubię. Największa frajda to jednak jazda. Nie jest to s2 ale i tak można popalić... <urodziny>
[ Dodano: 2008-07-26, 22:58 ]
[ Dodano: 2008-07-26, 22:58 ]
Puść zdjęcia jak kupisz, mam nadzieje że manual bo w automacie to już nie będzie takiego sportuPawog2 pisze:bardzo ładne auto, zadbane widać. We wtorek odbieram moją american version Też 2.8 ale z Q i prawdziwie pełnym wypasem bez el. reg. świateł. Zaczynam od razu zazdraszczać przednich lampek zespolonych bo u mnie ktoś wymienił je na wersję EU ale ekonomicznie czyli odseparowane. Pozdr.
- daniel_b11
- Forum Audi 80
Pewnie i tak ale po pierwsze auto służy mi do jeżdżenia a mieszkam na Śląsku a drogi tu często są do d... a ja nie lubie słuchać huku tłuczącego się zawiesznia a nie lubię szczególnie zwalniać. 2 sprawa chcę zachować stan oryginalny do końca, taki mam styl. Z wyjątkiem audio:-). Pozatym dziękuje za komplemencik.maniek75 pisze:Co tu pisać, no poprostu malina Ja bym zapodał jakieś fele 17-stki i wyglondała by przekozacko
[ Dodano: 2008-07-27, 22:07 ]
Dzięki, zderzaków nie wybierałem, takie były, w końcu to wersja na USA. Jutro zrobię więcej fotek wnętrza. Pozdrawiamdaniel_b11 pisze:Piękna furka. Tylko te zderzaki mogły być bardziej zbliżone do cabrio moim zdaniem.
Pokaż więcej fotek wnętrza.
[ Dodano: 2008-07-27, 22:09 ]
Tak, kierunki sa w lampach zespolonych.chips pisze:mam takie może trochę głupie pytanie - gdzie są przednie kierunki??? Czyżby upchnęli je do lamp zespolonych???