Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a tak z czystej ciekawosci, dlaczego krytykujesz wielu na tym forum za kierunki z avanta na tyle i biale na przodzie? kazdy ma swoja koncepcje na swoj samochod, a wiesz nazywanie takich zmian "tjuningiem" zasugerowalo mi ze robimy ze swoich samochodow wioske. nie bierz tego jako zaczepke itp, po prostu zauwazylem w kilku tematach twoje opinie na ten temat
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spoko, nie odbieram tego jako zaczepkę <ok>
Po prostu mam alergie na białe kierunki w klasykach takich jak B3, zwłaszcza w 90, których jest po prostu zarąbiście mało, na tyle mało że full oryginalnej jeszcze na żywo nie widziałem :evil:
Wioska to to nie jest, ale jak dla mnie nie pasuje od klasyka jakim jest B3, do dziobatej B4 już lepiej podchodzi, po prostu białe kierunki z przodu i czerwone z tyłu to takie na siłe podciąganie klasycznego B3 pod B4, sam miałem kiedyś białe kierunki z przodu i z wielką radością się ich pozbyłem, teraz w kolejce do odstrzału są białe kierunki boczne, już jutro będzie zrobiony z nimi porządek
Niestety są od A6 więc musze je okleić folią, ale pewno jak się postaram to nawet nie będzie widać, że to jest folia
Druga sprawa, że do B3 nie da się wpakować innych białych kierunków niż jakieś podróby które po prostu gołym okiem widać, że są zamienniki
A takie trudno spasować tak by leżały jak ori, dlatego po prostu wolę ori :mrgreen:
Po prostu mam alergie na białe kierunki w klasykach takich jak B3, zwłaszcza w 90, których jest po prostu zarąbiście mało, na tyle mało że full oryginalnej jeszcze na żywo nie widziałem :evil:
Wioska to to nie jest, ale jak dla mnie nie pasuje od klasyka jakim jest B3, do dziobatej B4 już lepiej podchodzi, po prostu białe kierunki z przodu i czerwone z tyłu to takie na siłe podciąganie klasycznego B3 pod B4, sam miałem kiedyś białe kierunki z przodu i z wielką radością się ich pozbyłem, teraz w kolejce do odstrzału są białe kierunki boczne, już jutro będzie zrobiony z nimi porządek
Niestety są od A6 więc musze je okleić folią, ale pewno jak się postaram to nawet nie będzie widać, że to jest folia
Druga sprawa, że do B3 nie da się wpakować innych białych kierunków niż jakieś podróby które po prostu gołym okiem widać, że są zamienniki
A takie trudno spasować tak by leżały jak ori, dlatego po prostu wolę ori :mrgreen:
Dobrze gada, polać mu <ok>pawelrybak15 pisze:Wioska to to nie jest, ale jak dla mnie nie pasuje od klasyka jakim jest B3
Blenda od 90ki fajnie wygląda, ewentulnie czasem czerwone kierunki od avanta, ale kierunki z przodu przynajmniej dla mnie są ładniejsze od białych. Jeszcze parę lat i niektórzy będą szukac właśnie pomarańczy na przód i tył
Co do auta, to bardzo fajne, moim zdaniem aero będą o wiele lepiej pasować niż speedline. Czekam na montaż na aucie