Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
A ja wywaliłbym te diody i zamiast tego dał wskaźnik boost. To o niebo lepsze niż jakieś diody. Widziś jakie dokładnie masz ciśnienie.
Potem podkręciłbym troszke ciśnienie, tak do 1 bara, przekręcił pina i już będzie nie mały efekt. A jak byś chciał trochę bardziej zaszaleć to dajesz metalową uszczelkę pod głowicą, zmieniasz turbo, dajesz ciśnienie 1,5 bara do tego FMIC, zwiększasz dawkę, robisz gover moda i 100konne benzyny giną w dymie za tobą
Potem podkręciłbym troszke ciśnienie, tak do 1 bara, przekręcił pina i już będzie nie mały efekt. A jak byś chciał trochę bardziej zaszaleć to dajesz metalową uszczelkę pod głowicą, zmieniasz turbo, dajesz ciśnienie 1,5 bara do tego FMIC, zwiększasz dawkę, robisz gover moda i 100konne benzyny giną w dymie za tobą
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Diody narazie zostaną, za tydzień zaczynam studia więc nie będę rozgrzebywać auta, bo musi mnie zawozić na uczelnie, co do podkręcania w najbliższe wakacje wezme się chyba za to, tak jak piszesz uszczelka pod głowicę metalowa, większe turbo i jazda :mrgreen:
P.S. Bez żadnych modyfikacji objechałem tą 80tką Opla Astrę 1,6 X16SZ mojego kumpla, było ciężko ale sobie poradziłem, jak podkręcę silnik, to raz jeszcze ustawie sie z nim i drugi raz udowodnię, że nie ma to jak Audi i że Diesle są lepsze :mrgreen:
P.S. Bez żadnych modyfikacji objechałem tą 80tką Opla Astrę 1,6 X16SZ mojego kumpla, było ciężko ale sobie poradziłem, jak podkręcę silnik, to raz jeszcze ustawie sie z nim i drugi raz udowodnię, że nie ma to jak Audi i że Diesle są lepsze :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jego dni są już policzone, kasa na zegary z obrotkiem do Diesla też niedługo będzie, tylko zdobyć zegary z obrotomierzem do Diesla to naprawde niełatwa sprawa :evil:wujo1 pisze:wywal tego paskudnego Big Bena :-|
Duo, Co do zegarów, to już mówiłem, jak dorwe zegary z obrotkiem do Diesla, to zrobie z tym porządek, jedynie termometr zostanie, żeby nie było, to nie ja je tak zmodziłem :mrgreen:
Pokrowce na fotelach zostaną, są to oryginalne pokrowce do 80tki i w realu prezentują sie naprawde dobrze, niestety ale fotel kierowcy jest już przetarty, a fotel pasażera był rozpruty i wyjątkowo niedbale zszyty (to chyba zrobił jeszcze wcześniejszy właściciel :evil:), drewno też w realu prezentuje sie dużo lepiej więc zostaje, no chyba, że samo odpadnie :mrgreen:
jak wyglądają pokrowce w realu i takie drewno ja doskonale wiem .. i wiem, że niezbyt to jest rewelacyjne i daleko temu do dobrego smaku i gustu wg. mnie, Ty masz prawo do swojego zdania przecież i ja tego nie neguję oczywiście pozdrówkipawelrybak15 pisze:
Pokrowce na fotelach zostaną, są to oryginalne pokrowce do 80tki i w realu prezentują sie naprawde dobrze, niestety ale fotel kierowcy jest już przetarty, a fotel pasażera był rozpruty i wyjątkowo niedbale zszyty (to chyba zrobił jeszcze wcześniejszy właściciel :evil:), drewno też w realu prezentuje sie dużo lepiej więc zostaje, no chyba, że samo odpadnie :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Racja, każdy ma swoje zdanie i każdy ma prawo do wyrażania własnej opiniduo pisze:jak wyglądają pokrowce w realu i takie drewno ja doskonale wiem .. i wiem, że niezbyt to jest rewelacyjne i daleko temu do dobrego smaku i gustu wg. mnie, Ty masz prawo do swojego zdania przecież i ja tego nie neguję oczywiście pozdrówkipawelrybak15 pisze:
Kierunki są ori, ale od 90tki :mrgreen:bob232 pisze:fajny dieselek, ale mi osobiście slabo sie podobaja te biale kierunki, wygladaja jak nie z tego auta. lepiej by wygladal ori biale albo ori pomarańczowe
Dawno już bym wrócił do ori przodu z 80 z pomarańczowymi kierunkami, ale jednak tego nie zrobie z pewnego prostego powodu, a mianowicie takiego, że lampy zespolone z 90 lepiej świecą niż ori z 80tki :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- bieniek1984
- Forum Audi 80
Wszytko fajnie:) a najbardziej mi sie podoba to ze jest taka jak moja jakos dziwnie wyglada z tymi kierunkami. Ringi + obrotek i bedzie swietnie wygladac. A co do tapicerki to welurki mozna juz dosc tanio kupi:) ja za sowje zaplacilem z blenda 350zl.
Sorry ze bez polskich znakow ale jestem w szkole a tu jest cos nie teges z klawiatura :[
Sorry ze bez polskich znakow ale jestem w szkole a tu jest cos nie teges z klawiatura :[