Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 21 sty 2011, 19:38

pawelrybak15 pisze: Te zegarki wyglądają identycznie jak te małe co są w liczniku, mają takie same wskazówki i ten sam wzór tarcz, starsza wersja zegarów dodatkowych troche się różniła od tych małych co są w liczniku :mrgreen:
Starsze są gęściej wyskalowane, niczym obrotomierz bądź prędkościomierz. Dzięki gęściejszej skali są dokładniejsze odczyty oraz poprzez odzielną budowę, każdy wskaźnik można zamieniać miejscami jak również można wymieniać z innymi rodzajami wskaźników VDO, m.in. ze wskaźnikiem doładowania VDO, który idealnie pasuje do zegarów starego typu a jego czcionka jest taka sama jak czcionka zegarów w audi.
Przynajmniej nie rzuca się tak w oczy jak wszystkie wskaźniki doładowania Auto Gauge.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 21 sty 2011, 19:47

Ja zrezygnowałem z pakowania wskaźnika boost w miejsce ori dodatkowego, bo nie mógłbym sie zdecydować z którego wskaźnika zrezygnować <ok> Czy z Voltomierza, czy z wskaźnika temperatury oleju, czy może ciśnienia oleju.

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 22 sty 2011, 22:43

trepek pisze:Starsze są gęściej wyskalowane, niczym obrotomierz bądź prędkościomierz. Dzięki gęściejszej skali są dokładniejsze odczyty
Dokładnie.
Tak się czepiasz jak ktoś wrzuci białe przednie lub czerwone tylne kierunki a sam wrzuciłeś do b3 zegary z b4, toż to profanacja :evil:

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 22 sty 2011, 22:44

Kunik pisze:
trepek pisze:Starsze są gęściej wyskalowane, niczym obrotomierz bądź prędkościomierz. Dzięki gęściejszej skali są dokładniejsze odczyty
Dokładnie.
Tak się czepiasz jak ktoś wrzuci białe przednie lub czerwone tylne kierunki a sam wrzuciłeś do b3 zegary z b4, toż to profanacja :evil:
Otóż to! Też uważam, że biały kierunek i czerwony z tyłu to niebo, a ziemia w porównaniu
do wyższości poliftowych zegarów. :mrgreen:

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 22 sty 2011, 22:48

Kunik, Nam cały czas o to chodziło :-P

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 22 sty 2011, 22:50

A du*a tam :-P
Te zegary w ogóle nie podpadają na to, że są nie z tego auta, czego o tjuninkowych kierunkach powiedzieć nie można <rotfl> Widać, że co niektórzy po prostu zazdroszczą, że realizuje konsekwentnie swoje plany i nieustannie dąże do celu, chyba nie zapodam fotek ukończonego projektu, bo niektórzy się potną z zazdrości :lol: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 22 sty 2011, 22:52

pawelrybak15 pisze:A du*a tam :-P
Te zegary w ogóle nie podpadają na to, że są nie z tego auta, czego o tjuninkowych kierunkach powiedzieć nie można <rotfl> Widać, że co niektórzy po prostu zazdroszczą, że realizuje konsekwentnie swoje plany i nieustannie dąże do celu, chyba nie zapodam fotek ukończonego projektu, bo niektórzy się potną z zazdrości :lol: :mrgreen:
No stary dobrze, że mi tego nie zrobisz bo chyba z mostu bym się rzucił. Nie wiem jak Ci dziękować.

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 22 sty 2011, 22:53

Kunik pisze:
No stary dobrze, że mi tego nie zrobisz bo chyba z mostu bym się rzucił. Nie wiem jak Ci dziękować.

A ja już szukałem żyletek :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 22 sty 2011, 22:54

Kunik pisze:
Spoko Kunik, Ciebie mam w planach odwiedzić jak ukończe projekt, dobremu kumplowi można pokazać auto <piwo> <ok>

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 22 sty 2011, 22:57

Żarty żartami, ale tylne narożne czerwone kierunki od Avanta B4 niczym
się nie różnią od dodatkowych zegarów z Audi 80 B4. Jedno i to samo, więc
wyjmując słowa z Twoich ust popełniłeś profanację.

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 22 sty 2011, 22:57

pawelrybak15 pisze:
Kunik pisze:
Spoko Kunik, Ciebie mam w planach odwiedzić jak ukończe projekt, dobremu kumplowi można pokazać auto <piwo> <ok>
Przecież tam nie ma co oglądać zegary od b4 ? :mrgreen:
<piwo>

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 22 sty 2011, 22:58

oj tam się czepiata , każdy ma swój styl może on lubi tylko na zewnątrz mieć 100% ori wygląd , a wnętrze mieć np od b4 :-P

PS pamiętaj masz zapodać na tył ori głośniki :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 22 sty 2011, 22:59

wujo1 pisze:oj tam się czepiata , każdy ma swój styl może on lubi tylko na zewnątrz mieć 100% ori wygląd , a wnętrze mieć np od b4 :-P
Nie nie, fotele od q7 będą :lol:

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 22 sty 2011, 23:00

Łączymy style, mieszamy gatunki, jak na imprezie trunki :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 22 sty 2011, 23:06

Aby uciąć wszelkie dyskusje już na zawsze :evil:
B3 z zewnątrz jest moim zdaniem najładniejszą 80tką, a 90 to najpiękniejsze Audi jakie wyjechało z fabryki w Ingolstadt i z zewnątrz nie uznaje dzikich przekładek jak np kierunki z avanta, czy białe kierunki z przodu. W środku wstawienie jakiegoś drobiazgu z B4 to nic złego, nikogo nie krytykowałem za takie manewry bo dla mnie to nic złego. Ja wstawiłem radio z zupełnie innego Audi, bo z C5 i moim zdaniem pasi ono bardzo ładnie do wnętrza 80tki, które nadal nie wygląda staro. A fotele albo będą takie jak mam, tylko z taką tapicerką jak mam na boczkach, albo welury z koszulkami na zagłówkach :-)

P.S. Wujo, ori głośniki będą, bo inne mi z ori radiem nie zagrają <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl