Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kunik chyba zapomniał dziś chleba użyć do przefiltrowania wesołego rogera
Wuja widzę też upiłeś :mrgreen:
Znaczki nie są naklejone krzywo, tylko są przemieszczone trochę do środka i póki co tak to zostanie, przy lakierowaniu tylnej klapy zrobie z tym porządek
Koral, a Tobie co się znów nie widzi ? :mrgreen:
Obrotek super działa i super wygląda, muszę tylko coś zmodzić żeby to zielone pole świeciło nocą na zielono tak jak to by było przy ori żarówkach, ale ja nie chce mieć żłoplowej pomarańczy, zatem ori żarówkom mówie nie :mrgreen:
Wuja widzę też upiłeś :mrgreen:
Znaczki nie są naklejone krzywo, tylko są przemieszczone trochę do środka i póki co tak to zostanie, przy lakierowaniu tylnej klapy zrobie z tym porządek
Koral, a Tobie co się znów nie widzi ? :mrgreen:
Obrotek super działa i super wygląda, muszę tylko coś zmodzić żeby to zielone pole świeciło nocą na zielono tak jak to by było przy ori żarówkach, ale ja nie chce mieć żłoplowej pomarańczy, zatem ori żarówkom mówie nie :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no dobra Panowie, ale ekonomię można rozumieć różnie. chodzi tu o to, że przy tych obrotach ekonomicznie jest jechać ze stałą prędkością czy ekonomicznie jest przyspieszać na tych obrotach?trepek pisze:Największa ekonomia.pawelrybak15 pisze:Akurat jak dla mnie jest to spoko, to zielone pole to albo będzie zakres obrotów w którym silnik najlepiej ciągnie, albo zakres obrotów w którym jest największa ekonomia
bajer ciekawy. licznik niespotykany. nawet nie wiedziałem, że audi wypuściło coś takiego.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: