Oby potrzymały Ci dłużej niż te co kiedyś założyłem do B4 naszczeście nie mojej Naklejka też mi się podoba :mrgreen:dydo85 pisze: Z tyłu dwa nowe amortyzatory Hart, nie mili nic tanszego w sklepie na juz
audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
grzechas nie moge bo sie chuppa obrazi
Kolczat już poprawiłem to tylko bład w druku
eSPe musisz szukac na ebay.de mi je zamówił Frano i przy okazji przyjazdu do PL podrzucił
!Stasiu czepaisz sie <nono>
tomekk666, na tym mam tylko objeździc zime... bo na wiosne wpada H&R :mrgreen:
Kolczat już poprawiłem to tylko bład w druku
eSPe musisz szukac na ebay.de mi je zamówił Frano i przy okazji przyjazdu do PL podrzucił
!Stasiu czepaisz sie <nono>
tomekk666, na tym mam tylko objeździc zime... bo na wiosne wpada H&R :mrgreen:
ale za to robia robote <ok> a skąd wiesz czy to nie sa średnie :?:Bronek27 pisze:Duże frytki bbbuuahahhaahahaa S-Line
kiedys był allroad z rantem teraz mamy QtrziBronek27 pisze:koza to mało powiedziane toć to wóz drabiniasty taki prześwit to terenówki nawet nie mają :):):) zaspy ci nie grozne pozdro facio
MichalxQ7, :oops: no niestety az tak dobrze nie ma
absolutnie nic, na zime tylko dołozyłem wilka brzydka tabliceMIODEK pisze:Ksysiu, a jak wygląda sprawa u Ciebie z kierunkami US... robiłeś coś z tym czy dalej na amerykańsko mrygają ?
no i dalej tak jest, 4ego mam przegąd :mrgreen: tzn pojade 5ego ;-0 ciekawe co mi powie diagnosta <rotfl2>Kolczat pisze:w lato mrygaly na czerwono
dydo85 moze diagnosta się nie kapnie. Zagadaj go jak bedzie sprawdzał kierunki, ze z przodu w zawieszeniu cos stuka. Zresztą i tak masz wymienione Teraz Avancik wyglada prawie fabrycznie. Ja w sobotę montuję moduł komfortu czyli seryjne sprezyny. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 gru 2011, 15:39 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.