audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
byłem dzis na myjni bo miałem gratisa do wybrania... mowiłem zeby koł nie myc chemia... ioczywiscie musieli nia umyc :evil: znowu bede muisal koła sciagnać i na nowo ich zawiesc do poelrki strali sie to polerować ale nie umieli uzyskać takiego samego efektu. dzis postaram sie zdjecia wrzucic...
Łukasz licze na toKolczat pisze:Krzychu to jest nowy zawias... daj mu czas i przebieg... moj stary zawias usiadl do konca po miesiacu a nowy moze ubijac sie jeszcze dluzej, z reszta jak bedziesz na stawach to meir'u powie Ci to samo ;]
W Wodzisławiu tam na skrzyżowaniu byłeś?dydo85 pisze:byłem dzis na myjni bo miałem gratisa do wybrania... mowiłem zeby koł nie myc chemia... ioczywiscie musieli nia umyc :evil: znowu bede muisal koła sciagnać i na nowo ich zawiesc do poelrki strali sie to polerować ale nie umieli uzyskać takiego samego efektu. dzis postaram sie zdjecia wrzucic...
tak fotki z doziemienia auta str.1 choc jestem z niej jak juz pisałem zadowolony 50/50
własnie pojade do kolegi po paste i bede spróbuje sam to opanowac jesli nie dam rady zawioze je do tego goscie zeby mi je poprawił...
tak w wodzisławiu, choć ja sobie chwale ta myjnie lecz zdarzyła raz im sie pomyłka a zdjecia na brock'ach masz w na pierwszej stronie w temacieAdas pisze:W Wodzisławiu tam na skrzyżowaniu byłeś?
levis1991 pisze:ech ;/ a samemu nie dalo sie wypolerować mleczkiem lub tez pasta do polerowania aluminium? bylo zakupic przynajmniej 2500tyś papierek i spróbować samemu....
własnie pojade do kolegi po paste i bede spróbuje sam to opanowac jesli nie dam rady zawioze je do tego goscie zeby mi je poprawił...
tata to by mi w zyciu auta nie umył <nono>Kolczat pisze:dlatego nigdy nikomu nie daje umyc auta, nawet bratu czy ojcu ;p