:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:wujo1 pisze:a wiem od eSPe, :mrgreen:
<co> <co> <co> <co> <co> <co> <co> <co> <co>
No właśnie duo, zauważyłem że odkąd jesteś mężaty to trochę zdziadziałeś i modzić Ci się nie chce <mikolaj>duo pisze:eee to teraz dopiero polecą grube mody pewnie - nie ma baby to portfel luźniejszy będzie :mrgreen:dydo85 pisze:zwał jak zwałIC69 pisze:Łooo a co, dostałeś od Werki kopa...yyyy kosza, znaczy się?
chyba mój porftel zdziadział nie ja :mrgreen: ale ale .. ja coś tam dlubie tylko pooowoliBastek pisze:No właśnie duo, zauważyłem że odkąd jesteś mężaty to trochę zdziadziałeś i modzić Ci się nie chce <mikolaj>duo pisze:eee to teraz dopiero polecą grube mody pewnie - nie ma baby to portfel luźniejszy będzie :mrgreen:dydo85 pisze: zwał jak zwał
hehe, tu akurat to nie był problem, na auto nie szczedziłem :mrgreen: chco jeszcze nie ejst skonczone tak jak chce ale mam juz bliżej niż dalej...duo pisze:eee to teraz dopiero polecą grube mody pewnie - nie ma baby to portfel luźniejszy będzie
czekaj czekaj jak to nieszczęściu ? przecież nie od dziś się mówi, że baba z wozu koniom lżej :mrgreen:IC69 pisze:duo pisze: teraz dopiero polecą grube mody pewnie - nie ma baby to portfel luźniejszy będzieWoda na młyn. Łukasz, żerowanie na ludzkim nieszczęściu jest nieetyczne. <nono> :mrgreen:duo pisze:mój porftel zdziadział