audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
Mniejsza o to, przekonałeś się, że teoria praktyce nie jest równa i że 15 minut z piwem przemienia sie niekiedy w troche dłużej i bez piwa i dalej klapa... jak to mawiał mój szef: "Maciek, nie od razu hop siup na krowe i ciele" <haha> <ok>dydo85 pisze:Kolczat, cała przyjemnośc mackowi teraz odebrałes pisząc ze to nie dydo zakładał
No to dydo, zmów kolczata na jutro na 7mą rano, to może do 17stej zdażycie to zrobić jak należy Tylko zapłać mu dniówke i postaw obiad <wodka>
Kolczat, pisze tak bo sie z niego nabijałem że źle jackowi lampy załozył itp wiec teraz maciek nie jest gorszy i mi tak pisze :mrgreen: grunt że mi sie podoba <ok>
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 17:37 przez dydo85, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyjrzyj sie im na trzeźwo, to zobaczysz niedoróbkiKolczat pisze:te oni naprawde uwazaja ze sa zle spasowane... gdzie macie nie dorobki? teraz powaznie mowie
Owszem, ale to chyba na idealnie prostej budzie z odpowiednim przygotowaniem do tego i napewno bez chlania... Choćby przy przykręcaniu dolnych uchwytów stanie sie "ku&*%, znowu poleciała" a potem przy łowieniu tej śrubki schodzi 2 minuty A to już daje 17 minut, a nie 15minut... A jak ci 2 razy upadnie ta śrubka?Kolczat pisze:bo tak naprawde zmiana lamp to 15 minut
No to chłopaki miłej pracy poprawkowej wam życze <haha> <ok>