audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
szczerze to twoje mi się 100 razy bardziej podobają i pasują do auta w porównaniu do vrgas'ków ale to ma się właścicielowi podobaćjaco124 pisze:mi sie wydaje ze wiekszosc to krytykuje te kola bo jeszcze nikt albo malo kto mial takie i nie sa znane wiec malo komu sie podobaja/pasuja...
dydo moze i felga waska ale dasz dystanse i bedzie dobrze, do tego gumy inne np. 205/45 i posadzisz auto nizej i bedize ladnie
no dokladnie tak... ma sie podobac wlascicielowi... jednak tak jak napisalem...wydaje mi sie ze to kolo jest malo popularne w naszych 80tkach i kazdy krytykuje, albo jest sceptycznie nastawiony do tego..wszystko zalezy jak jest reszta zrobiona... bo co z tego ze np. zalozysz brocka b1 na jakims balonie i bez dobrej gleby....
drodzy koledzy kupujac te koło szłem na ryzyko, nie widziałem wczesniej takiego koła na a80 wiec nie maiłem do czego porównać. szkoda ze nie jest szerokie jesli sie nie ma co sie lubi lubi sie to co ma po przymiarce nawet mi sie to podoba, wiadomo ma sie podobac. dziekuje wszystkim za opinie pozytywne i negatywne <ok> na ten sezon koło zostanie a na nastepny sie pomysli...