jak wlasciciel zasluzy to poleci ;pwampir1988 pisze:pewnie jeszcze avant w dół poleci
audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
zastanawiam sie cały czas nadtym, raczej zostana takie jak sa choc przez mysl przeszedł mi oczojebny pomarńczowy albo kolor autadydo a ramiona będą w jakimś kolorze czy normalnie kolor seria z rantem w polerce?
Niki20, mam je do odbioru juz tylko niestey pracujac na zmiany w tym tygodniu z gościem sie mijam
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
[center]przyszedł czas na montaz podziekowanie dla kolegi Bronek27 za poswiecony czas i pomoc przy cieciu zderzaka a wyszło to wszystko tak...[/center] [center] [/center] [center] [/center] [center] [/center]
[center]mozna powiedziec front S2 niestety nie sa one podłaczone :evil: brakuje mi pompki któa ma czujnik poziomy płynu w zbiorniku, stary zbiornik nie dał sie odkrecic wiec teraz czekam na pompke, pozniej wymienie zbiorni podłacze węża i instalacje i bedzie chulac tak jak ma <ok> był zrobiony test z wiadra i fuka to fajnie [/center]
[center]mozna powiedziec front S2 niestety nie sa one podłaczone :evil: brakuje mi pompki któa ma czujnik poziomy płynu w zbiorniku, stary zbiornik nie dał sie odkrecic wiec teraz czekam na pompke, pozniej wymienie zbiorni podłacze węża i instalacje i bedzie chulac tak jak ma <ok> był zrobiony test z wiadra i fuka to fajnie [/center]