Audi B2 Quattro 1.8 '85
Audi B2 Quattro 1.8 '85
Witam wszystkich
Jako,że prace blacharskie w moim klasyku dobiegają końca,chciałem przedstawić swoje auto i pokazać co do tej pory było zrobione Auto kupiłem z myśla o odbudowie,myślałem jednak,że bedzie mniej blacharki do zrobienia :-| Ale ponieważ auto zostaje na dłużej postanowiłem,że zrobi się to raz a dobrze :mrgreen: A jak będzie okaże sie w praniu <lol>
Auto kupiłem w sierpniu tego roku i wyglądało tak:
Wydawało sie być w dobrym stanie choć było widać troche rdzy.Jednak okazło się że jest tego troche ..
Powoli zaczeły się prace nad autem ..
Progi nie nadawały się do 'naprawy' więc wymieniłem na nowe:
Podłoga była niby w dobrym stanie ..
Ale skoro idzie zima wolałem przygotować auto do sezonu
Po długim szykowaniu w końcu przygotawanie do malowania:
A tutaj już po:
Następnie wyjechało z malowania i zaczęło sie zbrojenie auta:
Do końca prac jeszcze troche zostało,ale teraz już bliżej jak dalej :mrgreen:
Felga idzie do piaskowania a nastepnie malowanie na biało Zawieszenie czyli spręzyny,amorki,wahacze,tulejki itd..do wymiany Silnik też ale dopiero po zimie <mikolaj>
Reszta fot z przebiegu prac bedzie uzupelniana na bieżąco
P.S.Gdzie można dostać takie naklejki na drzwi?
Jako,że prace blacharskie w moim klasyku dobiegają końca,chciałem przedstawić swoje auto i pokazać co do tej pory było zrobione Auto kupiłem z myśla o odbudowie,myślałem jednak,że bedzie mniej blacharki do zrobienia :-| Ale ponieważ auto zostaje na dłużej postanowiłem,że zrobi się to raz a dobrze :mrgreen: A jak będzie okaże sie w praniu <lol>
Auto kupiłem w sierpniu tego roku i wyglądało tak:
Wydawało sie być w dobrym stanie choć było widać troche rdzy.Jednak okazło się że jest tego troche ..
Powoli zaczeły się prace nad autem ..
Progi nie nadawały się do 'naprawy' więc wymieniłem na nowe:
Podłoga była niby w dobrym stanie ..
Ale skoro idzie zima wolałem przygotować auto do sezonu
Po długim szykowaniu w końcu przygotawanie do malowania:
A tutaj już po:
Następnie wyjechało z malowania i zaczęło sie zbrojenie auta:
Do końca prac jeszcze troche zostało,ale teraz już bliżej jak dalej :mrgreen:
Felga idzie do piaskowania a nastepnie malowanie na biało Zawieszenie czyli spręzyny,amorki,wahacze,tulejki itd..do wymiany Silnik też ale dopiero po zimie <mikolaj>
Reszta fot z przebiegu prac bedzie uzupelniana na bieżąco
P.S.Gdzie można dostać takie naklejki na drzwi?
Dzięki panowie za pozytywne opinie Dla wyjaśnienia dodam ,że ja blacharki nie ogarniam,wszystko dzieje sie w zaprzyjaznionym zakładzie Ale jestem prawie codziennie i też wkładam w auto całe serce <ok> W moje ręce wpadnie po skończeniu i też bede miał co robić bo środek auta wyglada juz nie tak dobrze jak po zakupie :mrgreen:
[ Dodano: 2008-11-08, 10:05 ]
[ Dodano: 2008-11-08, 10:05 ]
Mam jeszcze takie :mrgreen:KLAKSON pisze:
PS : Fajne te fotki jak auto leży bokiem heh :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Samo aut kupiłem za niecałe 4tys zł,blacharz bedzie kosztował ok.2.5tys zł,potem jeszcze mechanika,zimowe opony,felgi i kilka innych rzeczy Ale mniejsza o koszta,zakochałem się z nimLolek pisze:Audi super tylko wstawic pod kolderke w cieplutkim garazu i wyjezdzac tylko na zloty <ok> To juz klasyk Ile wydales juz na odbudowe OOOO a ile jescze sie czeka kosztow????
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2008-11-08, 12:47 ]
Bedzie cos mocniejszego,planowo miał być 2.2T 20V,albo 1.8T + program na jakies 200 pare koni.Konkretna decyzja nie zapadła jeszcze,przez myśl przeszło nawet 2.7 BiT z S4 B5 Bede informował na bieżaco <ok>quattro pisze:a ja mam pytanko , czy silnik zostaje ten co jest czy bedzie coś mocniejszego :?:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: