Audi B3 by Cygan
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wtf :roll: . Wywal ten spoiler, jak on może CI sie podobać :?: Nie jeździ Ci się jakoś głupio z tym czymś na klapie i z myślą, że przejeżdżając przez ulice ludzie smieją się z tego :?: , bo nie powiesz mi, że wpadają w zachwyt. Widać, że poprzedni właściciel miał "głowę do tJuningu". Ehh przywróć to szybko to serii a każdy na forum będzie Ci ją zachwalał, bo tak to wydaję mi się, że usłyszysz samą krytykę. Widziałem ją na allegro i od razu zrobiło mi się tego auta szkoda. Oczywiście naklejka z przedniej szyby out, albo jeździj, prędzej czy później będziesz ją zrywał przy policjancie. Grill hmm domyślasz się, że go nie pochwalę.
-
- Forum Audi 80
Wlasnie... przegladalem juz wiele tematow na tym forum. I nie bede sie sugerowal tym co piszecie... Bede robil z nia i przerabial w taki sposob jak MI sie podoba. A to ze wies tuning? Zalezy co kto za to uwaza. Na swiecie nie obowiazuje tylko jeden styl GERMAN STYLE. Ale jak widac na tym forum tylko taki. To jest moim zdaniem glupie. Kazdy z Was robi z Audiczka tak, aby KUMPLE Z FURUM sie nie smiali. To jest moim zdaniem chore, bo kazdy powienien sobie jesli juz przerabia samochod, zrobic tak jak sie mu podoba.
Wielu Forumowiczow napisalo bardzo dobrze, ze autko powinno sie podobac wlascicielowi, a nie FORUMOWICZOM. Mi sie podoba, a to ze znajdzie sie pare dziecek (bo widze ze 16latkowie dodaja komenty) i napisze to co wszyscy, bo glupio sie wylamac to troche glupie.
Jak widac na forum tylko ja mam tak zrobiona audi i pewnie dlatego taka spora krytyka. Jak widac sie tym nie przejmuje bo mi sie podona taka jak jest teraz. W planach sa jeszcze inne przerobki ale to z czasem.
Powtarzam jeszcze raz. Na swiecie nie ma tylko jednego stylu GS! Ale jak widac niektorzy na forum maja zawezony zakres... <ok>
Wielu Forumowiczow napisalo bardzo dobrze, ze autko powinno sie podobac wlascicielowi, a nie FORUMOWICZOM. Mi sie podoba, a to ze znajdzie sie pare dziecek (bo widze ze 16latkowie dodaja komenty) i napisze to co wszyscy, bo glupio sie wylamac to troche glupie.
Jak widac na forum tylko ja mam tak zrobiona audi i pewnie dlatego taka spora krytyka. Jak widac sie tym nie przejmuje bo mi sie podona taka jak jest teraz. W planach sa jeszcze inne przerobki ale to z czasem.
Powtarzam jeszcze raz. Na swiecie nie ma tylko jednego stylu GS! Ale jak widac niektorzy na forum maja zawezony zakres... <ok>
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Uwierz, że nie tylko ten styl panuje na forum.Cygan_87 pisze:tylko jeden styl GERMAN STYLE
No to zapewne jak się tak upierasz, że ona Ci się podoba to z Twoich dalszych planów wyjdzie całkiem ładna choinka :roll:Cygan_87 pisze:W planach sa jeszcze inne przerobki ale to z czasem.
Forum jest od tego by się wypowiadać, pomagać, doradzać ale również krytykować. Chcesz się wyróżniać na forum, ok. Przynajmniej będzie jakaś "inna" audi. Ale zauważ, że każdy kto się tu zapisuje z biegiem czasu doprowadza swoje autka do naprawdę świetnego stanu wizualnego i technicznego. Jakoś ja nie widziałem tutaj 80 z jakimiś spojlerami, progami z allegro, wszystko jest robione z głową oraz na oryginalnych częściach by to naprawdę jakoś zgrabnie wyglądało. W moim autku również wielu osobom nie podobało się dużo rzeczy. Widziałem to i staram się zmieniać by to powoli stające się klasyczne autko wyglądało przyzwoicie.
Tak? A jaki jeszcze styl tu panuje? Bo ja poza zupelnymi oryginalami i GS nic nie znalazlem.
German rowniez bardzo mi sie podoba Mojego poprzedniego passata B3 robilem w tym kierunku. Kupilem zupelny oryginal, zalozylem nizsze zawieszenie i alumki 15". Ale niestety sprzedalem go. Ta audi juz taka kupilem i raczej nie bede nic z niej zdejmowal Pojezdze nia pewnie jakis czas i znow pojdzie do Żyda <ok> Wtedy pewnie kupie juz cos nowszego, dlatego tak bardzo nie przykladam do tego wagi by robic sobie auto na lata. Potrzebuje sie wyszalec, a do tego taka audi i wystarczy :mrgreen:
Nie to zebym sie wkurzal, czy cos, przyjmuje krytyke bez bicia :mrgreen: ale za bardzo patrzycie jesli chodzi o przerobki w jednym kierunku. A mowie Wam ze w rzeczywistosci wyglada naprawde ciekawie.
[ Dodano: 2009-03-28, 10:38 ]
Pan od Lamp? hehe :mrgreen: Tak sie sklada ze autko juz jest od niedawna tylko moje <ok>
German rowniez bardzo mi sie podoba Mojego poprzedniego passata B3 robilem w tym kierunku. Kupilem zupelny oryginal, zalozylem nizsze zawieszenie i alumki 15". Ale niestety sprzedalem go. Ta audi juz taka kupilem i raczej nie bede nic z niej zdejmowal Pojezdze nia pewnie jakis czas i znow pojdzie do Żyda <ok> Wtedy pewnie kupie juz cos nowszego, dlatego tak bardzo nie przykladam do tego wagi by robic sobie auto na lata. Potrzebuje sie wyszalec, a do tego taka audi i wystarczy :mrgreen:
Nie to zebym sie wkurzal, czy cos, przyjmuje krytyke bez bicia :mrgreen: ale za bardzo patrzycie jesli chodzi o przerobki w jednym kierunku. A mowie Wam ze w rzeczywistosci wyglada naprawde ciekawie.
[ Dodano: 2009-03-28, 10:38 ]
Pan od Lamp? hehe :mrgreen: Tak sie sklada ze autko juz jest od niedawna tylko moje <ok>
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
I to Ci się chwaliCygan_87 pisze:Mojego poprzedniego passata B3 robilem w tym kierunku
tylko nie poszalej gdzieś w rowie czy na drzewie. Mając 21 lat mam nadzieję, że już Ci nie w głowie zabawy po mieście 120km/h lub inne wybryki co mają chłopcy co odbiorą prawko i w miasto poszaleć pokazać, że odebrałem prawko... zdając za 5 czy 7 razem dając w łapęCygan_87 pisze:Potrzebuje sie wyszalec, a do tego taka audi i wystarczy :mrgreen:
ja mam ringi na zaegary i diody w podświetlaniu tylnej tablicy więc się wypowiem :mrgreen:Cygan_87 pisze: Jak widac komentuja wszyscy co maja same serie.
nikt nie musi miec tuningu, a juz napewno nie jest konieczne zeby miec germana .. niech kazdy ma to co mu sie podoba i tym jezdzi .. natomiast moge sie wypowiedziec tutaj co do jakosci i smaku przeróbek, ktore nie sa dopracowane zbtynio .. przykład :
pytanie : kto montuje spoiler od brzegu tylnej szyby np ?
odpowiedź : ten kto konkrenty spoiler zamiast dostosować do swojego auta jedynie montuje go tak " mniej wiecej aby było "
i to mi sie tutaj nie podoba, bo juz nie raz montowalem rozne czesci do aut do ktorych nie byly dedykowane, ale zostaly one dopasowane do auta na ktorym miały jeździć ... tutaj zabrakło poprzedniemu wlaścicielowi fantazii, i tego sie moge czepic .. bo to że spoiler jest jaki jest nie moja sprawa ani gust, ale jakby był troche wyższy to by sięgał do trakcji trolejbusów i moznaby było jeździć tanio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hehe masakra tak bym zareagował na ulicy widza audi z takim spoilerem tragedia. KLAKSON i reszta ma racje jak można jeździć z takim czymś to boli . Może czujesz że to auto ma jakieś 3 konie więcej?? prawie jak calibra :mrgreen: jak chcesz mieć spoiler to kup oryginalny a nie wiatrołap. Sory kolego ale lepszego zdania o tym mieć nie mogę...
P.S 19 Kwietnia SPOT w Oświęcim zapraszam cie jako Organizator <ok>
P.S 19 Kwietnia SPOT w Oświęcim zapraszam cie jako Organizator <ok>