Audi B3 By GajoS ['] (pozostałości NA Sprzedaż str.12 )
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Gajos135, używaj przeglądarki Mozilla Firefox. Ona automatycznie podkreśla wyrazy błędnie napisane - wystarczy później popoprawiać. <ok>
A autko widzę ma coraz więcej zmian na plus. 8-) Strumienica daje jedynie inny dźwięk, koni od tego nie przybędzie.
A mieszek to chyba każdy z czasem musi wymienić - oryginalny po prostu się rozsypuje w rękach. <ok>
A autko widzę ma coraz więcej zmian na plus. 8-) Strumienica daje jedynie inny dźwięk, koni od tego nie przybędzie.
A mieszek to chyba każdy z czasem musi wymienić - oryginalny po prostu się rozsypuje w rękach. <ok>
spaykee,
kolego ja to wiem mechnik jestem wkoncu
a tak propo strumienica raczej nie ;p bo tom co ja mam nie zmienia dzwieku tak samo chodził
stozek daje dobry urok ;] i dzwiek sie zmienia dopiero :mrgreen: mis ie podoba bo jak daje gazu na pierwszym biegu to mi gwizdze jak bym turbo miał hehehe
a co do tej Mozilla Firefox chyab zaczne kozystac ;D
a co do koni niby to bym hyab kogos wysmiał hehe jak by mi tak powiedział ;D a raczej wysmiałem juz jednego bo mi gupoty wciskał w koszlinie :mrgreen: :mrgreen:
A co do moich zmian to jeszcze NIE KONIEC!!!! <ok> :mrgreen: :mrgreen: <ok>
kolego ja to wiem mechnik jestem wkoncu
a tak propo strumienica raczej nie ;p bo tom co ja mam nie zmienia dzwieku tak samo chodził
stozek daje dobry urok ;] i dzwiek sie zmienia dopiero :mrgreen: mis ie podoba bo jak daje gazu na pierwszym biegu to mi gwizdze jak bym turbo miał hehehe
a co do tej Mozilla Firefox chyab zaczne kozystac ;D
a co do koni niby to bym hyab kogos wysmiał hehe jak by mi tak powiedział ;D a raczej wysmiałem juz jednego bo mi gupoty wciskał w koszlinie :mrgreen: :mrgreen:
A co do moich zmian to jeszcze NIE KONIEC!!!! <ok> :mrgreen: :mrgreen: <ok>
Ostatnio zmieniony 24 mar 2009, 22:24 przez Gajos135, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Gajos135, polecam WALDGAZ w Słupsku na ulicy Borchardta (wylot na Ustkę po prawej stronie). Tylko trzeba się umawiać na wizyty - od ręki nie robią bo mają kupę roboty.
Jak coś, to tu masz tel. : 059 842 08 60.
Większość moich znajomych u nich robi. I wiem, że wszystkie zagazowane auta z firmy NIBRES [alkohole ] u nich też robią. <ok>
Jak coś, to tu masz tel. : 059 842 08 60.
Większość moich znajomych u nich robi. I wiem, że wszystkie zagazowane auta z firmy NIBRES [alkohole ] u nich też robią. <ok>
- Przemo80b3
- Forum Audi 80