Audi b3 german style
Bendek sapiący sie policjany skąd ja to znam chyba głównie przez to nie mam przodu w smokecie bo bym dowody dobierał co dzień zobaczymy co będzie jak będzie gleba u nas na mieście chłopaki ode mnie z klubu VAg Ostrowiec śmigają paroma golfami gleboszuraczami a miły pan B...... zabiera im dowody co trochę i o byle co jednemu już odpuścił 2giemu też ale wcześniej gnębił ich za wszystko co nie miało atestu choć było np oryginalne jeden z jego powodów ,, a bo kupujeta te golfy i tak obniżacie i tuningujecie " ogólnie to tego człowieka nawet na komendzie nikt nie lubi wszędzie sie musi znaleźć taki pan B.. co by podręczyć ale ludzi jego rekord coś kiedyś wynosił ok30 dowodów za dniówkę
gładko? Tu nawet nie zdjęto znaczków z klapy. Nisko? Normalnie, przynajmniej na tych kołach tak wygląda. Szeroko? OK, tu jest fajnie.GerB3 pisze:No konkretne auto, daaawno nie było tak fajnej B3 na forum, dla mnie można ją wrzucić w projekty bo zamiata 99% B3 na forum. Daj zdjecie z boku auta tak z poziomu ziemie bo zajebiscie musi wyglądać.
Jest nisko, gładko i szeroko, co wiecej chcesz ? German to nie tylko 16ki...slugs pisze:Gdzie ten german style?
Jak dla mnie to podnieta tym samochodem jest mega przesadzona.
A już to by wrzucić samochód do działu o zaawansowanych projektach (co chyba sugerujesz) to dla mnie jakiś kosmos.
Jak ono tam trafi to ja swoją także zgłaszam.
Była pomalowana, cfl na przodzie z usa'mi, blenda usa tył, skóry, s -line kiera, weitec, ronal ls w pełnej polerce, i w cholere byle pierdółek w postaci gumeczek uszczeleczek z aso.
A żeby była totalnie łapa w gacie i tyrrada to dodam foto 2.2T pod płotem. Aha, i jeszcze mam antenkę z S4 <lol>
Popieram co napisał ATLAS - fajne B3. Nic poza tym.
Ale jeśli właścicielowi się podoba, to to jest najważniejsze.
auto mozei ładne, ale tego nie jest nikt z nas stweirdzić po tych słabych niestetych fotkach, z ktorych wiekszosc sa tak zrobione jak te z allegro, ktore probuja czasem cos ukryć to raz, a dwa zaden to wielki projekt jak co niektorzy tu sugerują, roboty tu w nim na jeden dzień .. zdjąc tablicę, założyć bra, pomalować lampy, wrzucić zawias i koła .. sa lepsze prace na forum i nikt sie tak nie podnieca .. nie mam nic do auta, ale jakos zaskoczyło mnie to łaaał niektorych .. ogólnie pozdrawiam i zycze zdrówka.
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Coś się z autem dzieje, że idzie pod młotek? http://allegro.pl/audi-80-german-style-i1608194126.html