Audi B3 od Dzorda
Audi B3 od Dzorda
Siemka,po długich poszukiwaniach czegoś dla siebie musiałem udać sie na wieś zabitą dechami w celu zakupu pięknej B3 z 87r.
Mimo iż nie byłem fanatykiem duzych samochodów to akurat te audi wydało mi sie piekną furką w którą będzie trzeba włożyć troche kasy i serducha.
Tak więc zaprezentuje wam mój zakup i oczekuje Dobrych rad co zmienić a co zostawić.
Mimo iż nie byłem fanatykiem duzych samochodów to akurat te audi wydało mi sie piekną furką w którą będzie trzeba włożyć troche kasy i serducha.
Tak więc zaprezentuje wam mój zakup i oczekuje Dobrych rad co zmienić a co zostawić.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 16:21 przez dzord, łącznie zmieniany 1 raz.
Do wymiany:
Do wymiany,Wachacze komplet,sprężyny komplet,Lampy przód komplet,Pompa paliwa,Ręczny,Dywaniki,licznik,kierownica,włączniki
Niestety na lepsze mnie nie stać,a jeszcze zrobie z tego auto,nie wiem do czego nawiązuje tzw.wiocha, zedrze sie kilka naklejek wprowadzi się kilka modyfikacji i bedzie oryginał,Zresztą Jak juz wspominałem,auto kupiłem faktycznie na wsi,zakopane po antene w sniegu ))
Pozatym po to sie tu zalogowałem ażeby maniacy takich samochodów skierowali mnie na odpowiednie tory :-]
Nigdy nie widziałem oryginału i czekam na fachowe porady ,co zmienić,co usunąć i co dołożyć,nadto za 2tyś porshe sie nie kupuje :-p
Pozatym po to sie tu zalogowałem ażeby maniacy takich samochodów skierowali mnie na odpowiednie tory :-]
Nigdy nie widziałem oryginału i czekam na fachowe porady ,co zmienić,co usunąć i co dołożyć,nadto za 2tyś porshe sie nie kupuje :-p
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 16:06 przez dzord, łącznie zmieniany 1 raz.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
przemko1982 pisze:dzord, kolorek coprawda nie ori ale ciekawy.Lampy tył i gryl - fuuujjjj
:mrgreen: wiem,na temat grilla juz dojechałem :-]
A co do lakieru,w tym sęk każdy mój samochód posiadał specyficzny lakier który cieszy moje oko ;-]
No i te tylne lampy,narazie mnie nie stać na nowe więc będe musiał przemęczyć troche czasu na tych,a ku scisłości,ta srebrna tasiemka według mojego mniemana nie jest ozdobą,tylko trzyma je w całosci poprostu,są popękane,połamane
Kolorek faktycznie fajny, też lubię jak ktoś ma jakiś nie pospolity kolor. Ja bym na twoim miejscu:
-dał ori gałkę, i jak mozesz to daj lepsze zdjęcie boczków drzwiowych.
-wywalił te wszystkie naklejki z szyb,maski, klapy, zdjął folię z szyb, ta antenkę z dachu, lampy z tyłu wygladają na tresera albo helle black ale jeżeli są popękane to kup blende od audi 90 i daj czerwone kierunki.
W sumie masz w miarę dobra bazę do modów, potrzeba tylko trochę czasu i kasy i bedzie wyglądać o wiele ładniej <ok>
-dał ori gałkę, i jak mozesz to daj lepsze zdjęcie boczków drzwiowych.
-wywalił te wszystkie naklejki z szyb,maski, klapy, zdjął folię z szyb, ta antenkę z dachu, lampy z tyłu wygladają na tresera albo helle black ale jeżeli są popękane to kup blende od audi 90 i daj czerwone kierunki.
W sumie masz w miarę dobra bazę do modów, potrzeba tylko trochę czasu i kasy i bedzie wyglądać o wiele ładniej <ok>
Dobre podejście ufam, że coś z tego auta wyjdzie dobrego lakier jest ciekawy i daje fajne możliwości. Kółka też całkiem całkiem. Beżowa ekoskórka (?) fajnie wygląda Tylko ten czerwony dywan średnio.dzord pisze:zedrze sie kilka naklejek wprowadzi się kilka modyfikacji i bedzie oryginał,Zresztą Jak juz wspominałem,auto kupiłem faktycznie na wsi,zakopane po antene w sniegu ))
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
OMG :roll: co ktos z auta zrobił . Te niby aluramki dookoła lamp to gorzej niż tragedia. Zderzak też jakiś taki poucinany (niby miał układ wydechowy podwójny). To coś na przodzie grilla zwana atrapą zmieniającą wygląd na niby z B4 to bym sie pozbył jak najszybciej. Jedyne co mi sie podoba to wnętrze tego auta... Reszta... no cóż... Dużo pracy przed Tobą