audi b4 1,9tdi Avant, nowy zderzak coupe
Wlepa S-line super tylko, że dziwnie na obrotomierzu skalę masz nad zegarkiem, a nie jak większości nad wskazówką. Nie spotkałem się z takimi zegarami jeszcze, ale chyba nic tam nie modziłeś?gielo pisze:Gałka zaświeca mi sie .. gdy zapalam swiatłaysiul pisze: powiedz proszę jak podłączyłeś tzn czy świeci się po przekręceniu kluczyka czy może dopiero po włączeniu świateł??
Na pierwszej stronie dodałem nowe foty z przebiegu moich prac<ok> Tzn, pilot ze scyzorykiem(kluczem nie nożem :mrgreen: ) oraz wlepe 's line' na obrotomierz. moim zdaniem niezle to wyglada, a pilot jest bardzo praktyczny.
Audi naprawdę fajne i mody w dobrym kierunku przeprowadzasz.
Nic nie modziłem z zegarami, pochodza od angolagornik pisze:Wlepa S-line super tylko, że dziwnie na obrotomierzu skalę masz nad zegarkiem, a nie jak większości nad wskazówką. Nie spotkałem się z takimi zegarami jeszcze, ale chyba nic tam nie modziłeś?
Nawet nie wiedziałem że w Łukowie cos takiego jest organizowane, na nastepny przyjadeKoRnoLio pisze:Na spoty, czemu się nie przyjeżdża :?: Hmmm :?:
Nie pytałeś <ok>DYZIO pisze:A czemu się nie chwaliłeś że masz wyświetlacz temperatury podpowiedziałbyś mi co i jak a tak muszę dzisiaj sam rezać i dochodzić
Kolego ringi na dodatkowych zegarkach wyglądają super. Tak jak Całe autko
Piszesz, że masz starszy typ tych zegarów, tzn. że ringi od DIDO nie podejdą ??
Pytam bo mam w planie założyć ringi i nie wiem teraz czy jak zakupię od DIDO to zapasują. Mam identyczne zegarki jak Twoje (denerwująca jest ta obwódka, która w słońcu ma kolor brązowy )
Piszesz, że masz starszy typ tych zegarów, tzn. że ringi od DIDO nie podejdą ??
Pytam bo mam w planie założyć ringi i nie wiem teraz czy jak zakupię od DIDO to zapasują. Mam identyczne zegarki jak Twoje (denerwująca jest ta obwódka, która w słońcu ma kolor brązowy )
No niestety nie podejdą, maja za duża srednice pozatym nie ma jak tego doczepic. Zostaje wiec tylko porelka <ok>Sam już kupiłem ringi dido wiec wiem co pisze :lol: U mnie tak samo było, od dołu na zegarach pojawił sie brazowy nalot, wygladał jak rdza, ale już po sprawie 8-)Kermit85 pisze:Piszesz, że masz starszy typ tych zegarów, tzn. że ringi od DIDO nie podejdą ??