Audi B4 Avant By Solskier.
- prezes3000
- Forum Audi 80
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Nie no za same soczewki nie oddam kobiety swojego życia....ale jak dożucisz fele to co innego :mrgreen: a na poważnie to od Niej nie ma dla mnie ważniejszej osoby, jest ze mna na dobre i na złe pomaga mi i słucha moich wywodów na teamt auta Ewelinko jesli to czytasz: Kocham Cie najbardziej na Swiecie.duo pisze:franek właśnie :!: .. audi jak audi klekot 1Z i tyle .. ale ta blondyneczka MMM miodzio :mrgreen:
[ Dodano: 2008-03-08, 17:06 ]
przemyślałem szybko temat i .. w razie czego chętnie zamienię soczewki na tą piękną panią jakby Ci się znudził kolor blond <mikolaj>
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Solskier, przyjrzałem się w końcu tej Twojej maszynie i powiem Ci że pięknie ją zrobiłeś <bravo> mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec i już niedługo zaprezentujesz nam coś nowego <ok>
Mam nadzieję że wybaczysz mi mały OT :->
duo Ty Casanovo...kiedyś Ci ta antenka odpadnie, będziesz widział :mrgreen:duo pisze:franek właśnie :!: .. audi jak audi klekot 1Z i tyle .. ale ta blondyneczka MMM miodzio :mrgreen:
przemyślałem szybko temat i .. w razie czego chętnie zamienię soczewki na tą piękną panią jakby Ci się znudził kolor blond <mikolaj>
grozisz mi ? :mrgreen:IC69 pisze:Solskier, przyjrzałem się w końcu tej Twojej maszynie i powiem Ci że pięknie ją zrobiłeś <bravo> mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec i już niedługo zaprezentujesz nam coś nowego <ok>
duo Ty Casanovo...kiedyś Ci ta antenka odpadnie, będziesz widział :mrgreen:duo pisze:franek właśnie :!: .. audi jak audi klekot 1Z i tyle .. ale ta blondyneczka MMM miodzio :mrgreen:
frano Ty wiesz .. powiem więcej ... jestem dUo powiem jedno na moj widok laski bledną <mikolaj>
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Obecnie to jest wersja zimowa na lato szukam jakies alu 16 albo 17 i chyba najlepiej tył 9cala a przód 7.5 szukam cos z pułki keskina, RH, albo coś w tym stylu.mixer85 pisze:ładna audiczka .. tylko jakoś nie widzą mi sie te buciki na tym zawieszeniu.pozdrawiam
Oczywiscie tylko jakies dokładniejsze namiary sa? Jaki zamek i gdzie własciwie :mrgreen:maniek75 pisze:Jadziesz na zamek w Kwietniu?
[ Dodano: 2008-03-09, 07:50 ]
W planie jeszcze soczewki, zderzaki i tu trzeba sie namyslec czy od cabrio czy od competition. Na soczewki kasiore już mam ale co z tego jak nigdize nie ma soczewek A ta lampa dodaje mega uroku. W środku do zrezania jeszcze potezne car audi coś w stylu 2x tuba JBL 1000W, z 8 gwizkdków jakieś midi basy, dopał również JBLa i kondensatorek, w tym tygodniu zakupie już kable i gwizdki.IC69 pisze:Solskier, przyjrzałem się w końcu tej Twojej maszynie i powiem Ci że pięknie ją zrobiłeś mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec i już niedługo zaprezentujesz nam coś nowego