..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
… codziennie rano wsiadając do samochodu uwagę moja zwracała ta sama rzecz … paskudna czarna dziura! Dlatego pewnego razu nabyłem drogą kupna cztery zaślepki na allegro. Zanim jednak doszło do montażu owych zaślepek uświadomiłem sobie w porę, że przecież już niedługo będę potrzebować przełącznik do przednich halogenów, więc niewiele myśląc wskoczyłem w niuńkę i popędziłem w moje ulubione miejsce, czyli zaprzyjaźniony szrot audi. Na miejscu oczywiście znalazłem to czego szukałem, a przy okazji zacząłem szperać w nadziei znalezienia czegoś jeszcze fajnego. Chyba byłem trochę upierdliwy bo dali mi gratis przełączniki do podgrzewania foteli przednich i wygonili do domu. Ucieszony raz dwa wróciłem i zamontowałem przełączniki gimnastykując się trochę z tą cholerną ramką, poczym uznałem, że bez sensu same przyciski i zaklepałem sobie resztę do kompletu :mrgreen: na obecną chwilę pozostała do usunięcia jeszcze jedna zaślepka, której miejsce lada chwila zajmie przełącznik ze specjalnej wersji audi 80 – jaki? Niech to póki co zostanie tajemnicą. Pozbyłem się tej dziury, schowka, póki znaczy tej, której miejsce warunkowo miały zając zaślepki, za którymi również nie przepadam, ale okazało się, że będzie rządek atrakcyjnie wyglądających przełączniczków, co najważniejsze wszystkich podłączonych i slicznie świecących wieczorem :mrgreen: …
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Widze że nie tylko mnie denerwuję ta dziura :mrgreen: Duo dobrze zrobiłeś A tych przełączników było troszkę i nie mówie tu o odłączanym abs, np: włącznik oświetlenia wew (taxi), przełącznik sygnału, włącznik radiostacji, przełącznik głośników itd ciekawe co tam do siebie wciśniesz :roll: chyba nie włącznik szyldu na dachu :lol: