..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Ivo, tak jak mówisz - o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie samochód Duo to kwintesencja smaku i elegancji. Ten chłopak w żadnym punkcie swojego projektu nie popełnił błędu stylistycznego. A ta "szmata" na masce nie jest elementem stałym i zakładana jest tylko okazyjnie.
PS. Z chęcią zobaczyłbym Twój samochód.
No chłopaki nie róbcie mi tego, nawet nie mówcie takich rzeczy że zlotu nie będzie <osohozi>DRED pisze:Grinch ale nie wiadomo czy będzie to koło Legionowa , nie wiadomo co z tego wyjdzie więc .... spoko loko
Wybieram sie na pierwszy zlot no co to ma być <buu>
Gdzie admini czemu nie wypowiadają sie w tym temacie <osohozi>
A Ty Duo nie gadaj głupot tylko pokazuj nowe foty
Duo leniuch tra lalalala
- karolpinkii
- Forum Audi 80
no tu popieram cie Bastek Duo ma elegancka furke, nie jeden by chcial miec takaBastek pisze:Ivo, tak jak mówisz - o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie samochód Duo to kwintesencja smaku i elegancji. Ten chłopak w żadnym punkcie swojego projektu nie popełnił błędu stylistycznego. A ta "szmata" na masce nie jest elementem stałym i zakładana jest tylko okazyjnie.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
a ja popieram was obu!! Duo ma śliczną swoją furę ii dba o nia jak mało kto!! To jest prawdziwa miłość ii pojęcie o tym co się robi!! a te przeróbki których dokonał no poprostu cudo!! I miałam okazję zobaczyć niunię na żywo - powiem wam jest na co popatrzeć!! Bierzcie przykład zz tego chłopaka!! Brawo DuoMaciejaa pisze:no tu popieram cie Bastek Duo ma elegancka furke, nie jeden by chcial miec taka
[ Dodano: 2008-01-23, 23:10 ]
aa moja niunia to się może schować przy strzale Łukasza
ale cukrujesz <ok>EwelinaCzarna pisze:
a ja popieram was obu!! Duo ma śliczną swoją furę ii dba o nia jak mało kto!! To jest prawdziwa miłość ii pojęcie o tym co się robi!! a te przeróbki których dokonał no poprostu cudo!! I miałam okazję zobaczyć niunię na żywo - powiem wam jest na co popatrzeć!! Bierzcie przykład zz tego chłopaka!! Brawo Duo
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80