A co ma niby z tym zrobić jak taką dostał z urzędu ?FranoF1 pisze:zrób coś z tablicą rejestracyjną :-| tak nie może zostać
walentynki udane? może być na pw. :mrgreen:
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
na allegro byl koles co sie zajmowal dorbaianiem teblic pod wymiar, albo w urzedzie mowisz ze chcesz kwadratowa i podjaesz wymiary(np w wiekrzosci fur amierykansych <ok>OGr pisze:A co ma niby z tym zrobić jak taką dostał z urzędu ?FranoF1 pisze:zrób coś z tablicą rejestracyjną :-| tak nie może zostać
Homer to normalnie można iśc do urzędu o tablice przecież co ja mam im powiedziec jak powiem że zgubiłem to rejestracja od nowa :?: Można wymienic tylna tablice na taka z tymi samymi numerami tylko w innych rozmiarach :?: To było by piekne żeby aż było prawdziwe i bradzo proste i jak wogóle by sie dało to ciekawe jaka cena :?: :roll:homer pisze:albo w urzedzie mowisz ze chcesz kwadratowa i podjaesz wymiary(np w wiekrzosci fur amierykansych <ok>
Super foto gratuluje Duo jak zwykle super pomysły masz <ok>
Ciekawe jak tam luba :?:
homer wprowadzasz kolegów w błąd ...
urząd ma swoje wymiary i nie da sie ich zmienić ja chciałem żebymi dali w wielkości motocyklowej lub taką jak na ciągniki, ale też nie dało rady...
wygląda to tak, że jeżeli powiesz, że zgubiłeś to masz nowe numery i płacisz jak za nowe tablice, natomiast jeśli powiesz ze chcesz jadną zaminć na kwadrat to piszesz wniosek i czekasz kilka dni poczym przychodzisz z prostokątną oddajesz ją płacisz 40pln i dają ci kwadrat,a numery zostają ... ot cała procedura
a tym kótrzy wczoraj trzymali kciuki serdecznie dziękuję :mrgreen: relacji zdawać nie będę bo to moje osobiste uczucia i zchowam tylko dla siebie zdradzę jednak, że było przemiło .. jak zawsze zresztą .. kto wie może pójdzie w miłość :mrgreen:
Pozdrawiam.Duowariat.
urząd ma swoje wymiary i nie da sie ich zmienić ja chciałem żebymi dali w wielkości motocyklowej lub taką jak na ciągniki, ale też nie dało rady...
wygląda to tak, że jeżeli powiesz, że zgubiłeś to masz nowe numery i płacisz jak za nowe tablice, natomiast jeśli powiesz ze chcesz jadną zaminć na kwadrat to piszesz wniosek i czekasz kilka dni poczym przychodzisz z prostokątną oddajesz ją płacisz 40pln i dają ci kwadrat,a numery zostają ... ot cała procedura
a tym kótrzy wczoraj trzymali kciuki serdecznie dziękuję :mrgreen: relacji zdawać nie będę bo to moje osobiste uczucia i zchowam tylko dla siebie zdradzę jednak, że było przemiło .. jak zawsze zresztą .. kto wie może pójdzie w miłość :mrgreen:
Pozdrawiam.Duowariat.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2008, 15:21 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
nic takiego niema... Albo zamawiasz prywatnie tak jak ja to zrobiłem, wtedy podaje wymiary jakie chcesz, tablica jest wytłaczana, wada jedyna taka iż nie jest odblaskowa... do czego lubią się niebiescy doczepiac. druga opcja jest taka, by skrócić tą oryginalną od urzędasów...homer pisze:na allegro byl koles co sie zajmowal dorbaianiem teblic pod wymiar, albo w urzedzie mowisz ze chcesz kwadratowa i podjaesz wymiary(np w wiekrzosci fur amierykansych <ok>OGr pisze:A co ma niby z tym zrobić jak taką dostał z urzędu ?FranoF1 pisze:zrób coś z tablicą rejestracyjną :-| tak nie może zostać
pozdroo sorrka za off topic.
Frano chciałem obciąć i mierzyłem jakby to było .. za dużo trzeba obciąć ażeby wlazło .. bez sensu wyglądało .. tak jak mam już się przyzwyczaiłęm i mi się tak podoba, póki co do wakacji tak zostanie potem planuje nowy gadżet <ok>FranoF1 pisze:nic takiego niema... Albo zamawiasz prywatnie tak jak ja to zrobiłem, wtedy podaje wymiary jakie chcesz, tablica jest wytłaczana, wada jedyna taka iż nie jest odblaskowa... do czego lubią się niebiescy doczepiac. druga opcja jest taka, by skrócić tą oryginalną od urzędasów...homer pisze:na allegro byl koles co sie zajmowal dorbaianiem teblic pod wymiar, albo w urzedzie mowisz ze chcesz kwadratowa i podjaesz wymiary(np w wiekrzosci fur amierykansych <ok>OGr pisze: A co ma niby z tym zrobić jak taką dostał z urzędu ?
pozdroo sorrka za off topic.
dokładnie Słonik <ok> widziałem kilka samochodów w PL z taka tablicą + blendą i wyglądało okej... nie to co u Duo...ale jak widać leń sie z niego zrobił i tyleSłonik pisze:duo na MajóVWce 2007 widzialem kolesia co mial us lampy w cabrio i polska blache, byla obcieta od gory tak ze chowała sie idealnie, numery bylo doskonale widac a gorna krawedz chowała sie w blende tak ze nawet nie bylo widac ze cos jest obciete.