Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Fubi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Fubi » 15 kwie 2008, 00:33

spoko fotki <spoko> tył podoba mi się najbardziej stu procentowy amerykan <spoko>

oliwer78
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: oliwer78 » 15 kwie 2008, 01:26

fajnie zgrales ten tyl z tymi lampami ;). Ramka duzo daje.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 15 kwie 2008, 08:48

duo, ty jak ty, ale twoje kochanie naprawdę fajne <lol>

Awatar użytkownika
Metal
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Metal » 15 kwie 2008, 09:05

Wiesz co Duo tak nisko ci leży niunia a od koła do nadkola masz jeszcze sporu luzu...nie myślałeś jeszcze bardziej jej położyć :mrgreen: :-P :-D
A tak wogóle to piekna jest :-) tylko jak tam twoje kierunki z przodu?? 8-) <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 15 kwie 2008, 13:05

Fubi dzięki po raz kolejny .. ja wiem, że Ci się podoba, daltego musze pilnować niuni jak jesteś w pobliżu :mrgreen:
Oliver dzięki .. masz w tym swoją też zasługę wkońcu :mrgreen:
Bastek ja w tym wszystkim jestem najmniej istotny :mrgreen:
Metal ta dziura miedzy oponą a błotnikiem to złudzenie ponieważ niuńka stała na nierównym terenie .. lewy bok był niżej stąd się tu pojawiła ta dziura większa :mrgreen:

Awatar użytkownika
Metal
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Metal » 15 kwie 2008, 13:31

Moim zdaniem za wysoko stoi :mrgreen: :-P moze ogladne jak mi sie uda do Lublina przyjechac :-(

Awatar użytkownika
Fubi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Fubi » 15 kwie 2008, 14:43

duo pisze:Fubi dzięki po raz kolejny .. ja wiem, że Ci się podoba, dla tego muszę pilnować niuni jak jesteś w pobliżu :mrgreen:
<haha> <haha> masz rację właśnie zbieram wszystkie potrzebne klucze :lol:

Awatar użytkownika
8S3
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: 8S3 » 15 kwie 2008, 15:05

Fajnie się prezetuje. Zbieranie samych pochwał pewnie Cię już nudzi więc postaram się spojrzeć na to krytycznym okiem ;-)
Blenda z tyłu i lampy dają agresywny wygląd. Z przodu do tych soczewek przydałby się zderzak od V6 (miałbyś nawet kierunki ;-) ). Szkoda, że nie masz już tego BRA na masce, przód wyglądał z tym efektowniej.
Mnie osobiście niezbyt przypadły do gustu te felgi ale z tego co wcześniej czytałem to jedne z Twoich ulubionych... Tobie ma się podobać.
No i fajnie, że jako jeden z nielicznych dołączyłeś swoją fotkę, wiadomo z kim się pisze :->

marcinelk13
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcinelk13 » 15 kwie 2008, 16:10

audiczka bardzo ładna ! <ok> a te fele to są już docelowe ? :-? jeżeli tak, to przykro mi bardzo ale nie pasują do całości ! :-> ogólnie te fele to totalna porażka, ale to tylko moje zdanie ! <ok>

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 15 kwie 2008, 17:53

Ładna sesja, ładna auto, ładna gleba i zaraz dziewczyny powiedzą, że ładny Pan na zdjęciach :mrgreen:

Awatar użytkownika
largoxxv
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: largoxxv » 15 kwie 2008, 18:27

moim zdaniem tez uwazam ze jest za wysoko , mowisz ze jednym kolem stala inaczej ?? i dla tego tak sie zrobilo?? ale to widac na pierwszych dwuch zdjeciach ze ta przerwa jest duza :-( co do alusa to tez nie jest to co powinno byc nie taki alusek powinien byc ..... ladujesz tyle kasy wiec zainwestuj w aluski!! no chyba ze tobie sie pododa .

Radek5V
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Radek5V » 15 kwie 2008, 21:07

Świetnie prezentuje się twoja niunia! Co do felg to jak ci się znudzą to daj znać z przyjemnością je odkupie ;-) aczkolwiek z przodu widział bym 9 cali. Nie kusi cię zmiana zderzaka na z S2 ? Pozdrawiam! Powodzenia w dalszych modach! <ok>

Awatar użytkownika
orkabmx
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: orkabmx » 15 kwie 2008, 22:40

ojjj duo tyl to super ale przod miales racje ze 9 cali to by bylo lepiej ,7.5 mi sie nie podoba ale twoje sa inne niz te co ja mam do sprzedania pozdro

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 15 kwie 2008, 22:47

8S3 pisze:Fajnie się prezetuje. Zbieranie samych pochwał pewnie Cię już nudzi więc postaram się spojrzeć na to krytycznym okiem ;-)
Blenda z tyłu i lampy dają agresywny wygląd. Z przodu do tych soczewek przydałby się zderzak od V6 (miałbyś nawet kierunki ;-) ). Szkoda, że nie masz już tego BRA na masce, przód wyglądał z tym efektowniej.
Mnie osobiście niezbyt przypadły do gustu te felgi ale z tego co wcześniej czytałem to jedne z Twoich ulubionych... Tobie ma się podobać.
No i fajnie, że jako jeden z nielicznych dołączyłeś swoją fotkę, wiadomo z kim się pisze :->
Dzięki za miłe słowa i również za nagany :mrgreen: miłe rzeczy przyjemnie się czyta, ale trzeb również być krytycznym co do siebie co bywa czasem trudne dlatego warto posłuchać innych, pod warunkiem mądrych i zasadniczych wypowiedzi oczywiście wkońcu nikt znas nie jest ideałem, grunt by do niego dążyć :mrgreen: Zderzaczki ulegną zmianie pojawią się kirunki ale zniknie coś innego, hehe :mrgreen: A BRA razjest raz nie ma, zależy jakie właściciel ma widzimisie ... fele owszem to model z moich młodzieńczych marzeń i zawsze będą jednymi z moich ulubionych, jednak nie znaczy to iż są docelowymi. Co do fotki to mam nadzieję, że nikogo nie wystraszyłem :mrgreen:
marcinelk13 pisze:audiczka bardzo ładna ! <ok> a te fele to są już docelowe ? :-? jeżeli tak, to przykro mi bardzo ale nie pasują do całości ! :-> ogólnie te fele to totalna porażka, ale to tylko moje zdanie ! <ok>
Dzięki. Fele nie są docelowymi, wiesz dla mnie w aucie nie ma nic docelowego dlatego, że gusta przemijają, marzenia się spełniają a apetyt rośnie w miarę jedzenia i dlatego uważam, że należy się rozwijać. Musze powiedzieć, iż stwierdzenie, że Borbet A są totalną porażką osmiesza Cie w moim mniemaniu ...
AUDI_A6 pisze:Ładna sesja, ładna auto, ładna gleba i zaraz dziewczyny powiedzą, że ładny Pan na zdjęciach :mrgreen:
jest duo powiem jedno na mój widok laski bledną, hehe zartuje oczywiście .. kobiet to ja się wstydzę, teraz też mnie zawstydziłeś :oops:
largoxxv pisze:moim zdaniem tez uwazam ze jest za wysoko , mowisz ze jednym kolem stala inaczej ?? i dla tego tak sie zrobilo?? ale to widac na pierwszych dwuch zdjeciach ze ta przerwa jest duza :-( co do alusa to tez nie jest to co powinno byc nie taki alusek powinien byc ..... ladujesz tyle kasy wiec zainwestuj w aluski!! no chyba ze tobie sie pododa .
na drugiej focie własnie stała niunia krzywo, ale nieważne ... zawsze może być niżej :mrgreen: Wg mnie to koło pasuje do mojej reszty aktualnie, ale że reszta ulegnie zmianie, tak więc koła również :mrgreen: także spokojna głowa.
Radek5V pisze:Świetnie prezentuje się twoja niunia! Co do felg to jak ci się znudzą to daj znać z przyjemnością je odkupie ;-) aczkolwiek z przodu widział bym 9 cali. Nie kusi cię zmiana zderzaka na z S2 ? Pozdrawiam! Powodzenia w dalszych modach! <ok>
Dzieki Radek, spoko wpisuję Cie na liste oczekujących :mrgreen: z przodu jest 7,5 bo tak się trafiło i patrząć z perspektywy czasu dobrze, że tak się stało bo dziś mąjac 4x9 kęciłbym nosem że wąsko, a tak się nie zatracę tak całkowicie :mrgreen: Zderzaczki będa inne oczywiście i to niebawem, jednak nie będzie to V6, a dlaczego to już niedługo napiszę ;-) Za życzenia nie dziękuję, żeby nie zapeszyć <ok>

pozdrawiam, Łukasz.

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 16 kwie 2008, 00:03

Fajna sesyjka Duo, autko prezentuje sie znakomicie, własciciel rownież.
Co do rzeczy nie pasujacych w niunce to chyba wszystko zostanie wymienione z tego co mi wiadomo wiec bedzie git. W dobrym kierunku idziesz wiec ja tylko czekam na kolejne zmiany.
Pozdro....

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl