..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Fubi dzięki po raz kolejny .. ja wiem, że Ci się podoba, daltego musze pilnować niuni jak jesteś w pobliżu :mrgreen:
Oliver dzięki .. masz w tym swoją też zasługę wkońcu :mrgreen:
Bastek ja w tym wszystkim jestem najmniej istotny :mrgreen:
Metal ta dziura miedzy oponą a błotnikiem to złudzenie ponieważ niuńka stała na nierównym terenie .. lewy bok był niżej stąd się tu pojawiła ta dziura większa :mrgreen:
Oliver dzięki .. masz w tym swoją też zasługę wkońcu :mrgreen:
Bastek ja w tym wszystkim jestem najmniej istotny :mrgreen:
Metal ta dziura miedzy oponą a błotnikiem to złudzenie ponieważ niuńka stała na nierównym terenie .. lewy bok był niżej stąd się tu pojawiła ta dziura większa :mrgreen:
Fajnie się prezetuje. Zbieranie samych pochwał pewnie Cię już nudzi więc postaram się spojrzeć na to krytycznym okiem
Blenda z tyłu i lampy dają agresywny wygląd. Z przodu do tych soczewek przydałby się zderzak od V6 (miałbyś nawet kierunki ). Szkoda, że nie masz już tego BRA na masce, przód wyglądał z tym efektowniej.
Mnie osobiście niezbyt przypadły do gustu te felgi ale z tego co wcześniej czytałem to jedne z Twoich ulubionych... Tobie ma się podobać.
No i fajnie, że jako jeden z nielicznych dołączyłeś swoją fotkę, wiadomo z kim się pisze :->
Blenda z tyłu i lampy dają agresywny wygląd. Z przodu do tych soczewek przydałby się zderzak od V6 (miałbyś nawet kierunki ). Szkoda, że nie masz już tego BRA na masce, przód wyglądał z tym efektowniej.
Mnie osobiście niezbyt przypadły do gustu te felgi ale z tego co wcześniej czytałem to jedne z Twoich ulubionych... Tobie ma się podobać.
No i fajnie, że jako jeden z nielicznych dołączyłeś swoją fotkę, wiadomo z kim się pisze :->
-
- Forum Audi 80
moim zdaniem tez uwazam ze jest za wysoko , mowisz ze jednym kolem stala inaczej ?? i dla tego tak sie zrobilo?? ale to widac na pierwszych dwuch zdjeciach ze ta przerwa jest duza co do alusa to tez nie jest to co powinno byc nie taki alusek powinien byc ..... ladujesz tyle kasy wiec zainwestuj w aluski!! no chyba ze tobie sie pododa .
Dzięki za miłe słowa i również za nagany :mrgreen: miłe rzeczy przyjemnie się czyta, ale trzeb również być krytycznym co do siebie co bywa czasem trudne dlatego warto posłuchać innych, pod warunkiem mądrych i zasadniczych wypowiedzi oczywiście wkońcu nikt znas nie jest ideałem, grunt by do niego dążyć :mrgreen: Zderzaczki ulegną zmianie pojawią się kirunki ale zniknie coś innego, hehe :mrgreen: A BRA razjest raz nie ma, zależy jakie właściciel ma widzimisie ... fele owszem to model z moich młodzieńczych marzeń i zawsze będą jednymi z moich ulubionych, jednak nie znaczy to iż są docelowymi. Co do fotki to mam nadzieję, że nikogo nie wystraszyłem :mrgreen:8S3 pisze:Fajnie się prezetuje. Zbieranie samych pochwał pewnie Cię już nudzi więc postaram się spojrzeć na to krytycznym okiem
Dzięki. Fele nie są docelowymi, wiesz dla mnie w aucie nie ma nic docelowego dlatego, że gusta przemijają, marzenia się spełniają a apetyt rośnie w miarę jedzenia i dlatego uważam, że należy się rozwijać. Musze powiedzieć, iż stwierdzenie, że Borbet A są totalną porażką osmiesza Cie w moim mniemaniu ...marcinelk13 pisze:audiczka bardzo ładna ! <ok> a te fele to są już docelowe ? jeżeli tak, to przykro mi bardzo ale nie pasują do całości ! :-> ogólnie te fele to totalna porażka, ale to tylko moje zdanie ! <ok>
jest duo powiem jedno na mój widok laski bledną, hehe zartuje oczywiście .. kobiet to ja się wstydzę, teraz też mnie zawstydziłeś :oops:AUDI_A6 pisze:Ładna sesja, ładna auto, ładna gleba i zaraz dziewczyny powiedzą, że ładny Pan na zdjęciach :mrgreen:
na drugiej focie własnie stała niunia krzywo, ale nieważne ... zawsze może być niżej :mrgreen: Wg mnie to koło pasuje do mojej reszty aktualnie, ale że reszta ulegnie zmianie, tak więc koła również :mrgreen: także spokojna głowa.largoxxv pisze:moim zdaniem tez uwazam ze jest za wysoko , mowisz ze jednym kolem stala inaczej ?? i dla tego tak sie zrobilo?? ale to widac na pierwszych dwuch zdjeciach ze ta przerwa jest duza co do alusa to tez nie jest to co powinno byc nie taki alusek powinien byc ..... ladujesz tyle kasy wiec zainwestuj w aluski!! no chyba ze tobie sie pododa .
Dzieki Radek, spoko wpisuję Cie na liste oczekujących :mrgreen: z przodu jest 7,5 bo tak się trafiło i patrząć z perspektywy czasu dobrze, że tak się stało bo dziś mąjac 4x9 kęciłbym nosem że wąsko, a tak się nie zatracę tak całkowicie :mrgreen: Zderzaczki będa inne oczywiście i to niebawem, jednak nie będzie to V6, a dlaczego to już niedługo napiszę Za życzenia nie dziękuję, żeby nie zapeszyć <ok>Radek5V pisze:Świetnie prezentuje się twoja niunia! Co do felg to jak ci się znudzą to daj znać z przyjemnością je odkupie aczkolwiek z przodu widział bym 9 cali. Nie kusi cię zmiana zderzaka na z S2 ? Pozdrawiam! Powodzenia w dalszych modach! <ok>
pozdrawiam, Łukasz.