:shock: Baśka nie czyta forum <pijak>IC69 pisze:Czekaj no, niech to tylko Pani B przeczyta
Duo a spróbuj wypaplać <rotfl2>
oho widze gruba impra sie szykuje na panienki:D a Duo Brat mi zaproszenia nie wysłał:D po za tym Duo gdzies zes dzis był bylem w LBN chciałem zadzwonic a tobie tel nagle pada;P ojj brat opuszczasz sie cos:P heheSłonik pisze:Po 1 primo: Prawie spadłem z krzesla jak te farmazony o dupie maryny czytalem <palma>
Po 2 primo: Niektorzy to naprwde lubia wyrwac cos z kontekstu i sie do tego przypiac ale to juz sprawa indywidualna kazdego chyba jest.
Po 3 primo: Chłopki robimy trzy dniowy spot w LBN z naciskiem na tamtejsze studentki :!: :!: :!: <mikolaj> Gabryski, Mariolki i inne krejzolki
Po 4 primo: Duo jak tam kaloryfer :?: :lol:
Jest prosta metoda na parkingowych łosi . Jak ktos mnie zastawi, albo stanie na 2 miejscach naraz (popularne w marketach) to nie moge sie oprzec, zeby nie wykrecic wentyla. Akcja na niecale 10 sekund a ile radoscicobra pisze:kurka, żebys kiedyś przypadkiem nie musiał wracać z tego hipermarketu z tzw "buta"duo pisze: aaa własnie dziś tam też stałem "na awarii" ale tylko kilka minut więc chłopaki nie zdążyli mnie dopaść .. zobaczymy czy jutro im się uda :mrgreen:
km i paliwo zrozumieć się da, ale temp płynu to chyba tłumaczyć sobie duo będzie musiał <mikolaj>szuan pisze:...przeglądam sobie stronki z uesa i tak mi sie przypomniała gangsterska fura Duo i może kolejnym modem będzie to?
Obrazek
USA to USA, co nie <ok>
pozdros amerykanos po tatos