Audi B4 cabrio 1,9 TDI
dla jednych traci na wartości a dla drugich zyskuje Na żadnym samochodzie robionym dla siebie (drogie części,serwis i tuning ) nie zarobisz :mrgreen: .Osobiście polecam motor R5 2,5tdi. Tani, mocny i mega żywotny a na dodatek brzmi jak benzyna, no oczywiście jak się wkręci na obroty <ok>tomtytus pisze:Przeszło mi to przez myśl…ale to była krótka chwila, impuls.
Każda taka rzeźba pociąga za sobą mnóstwo roboty, kosztów a do tego samochód traci na wartości...
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Aleksandraa, Cabby jest obłędny! Więcej niż jedna ślicznota na fotach to dla niektórych za dużo, bo marudzą że diesel :lol:
Odnośnie silnika to widzę że co stronę jest "ból d*py" :roll:
tomtytus, z tego co widzę w profilu sam jeździsz Cabbym w dieslu, a narzekasz jakby to była nie wiadomo jaka profanacja - silnik jak każdy inny :!:
Odnośnie silnika to widzę że co stronę jest "ból d*py" :roll:
tomtytus, z tego co widzę w profilu sam jeździsz Cabbym w dieslu, a narzekasz jakby to była nie wiadomo jaka profanacja - silnik jak każdy inny :!:
tomtytus się droczy przecież wszyscy wiemy że TDI i Cabriolet to miodzio jest <ok> , a tak na serio ostatnio pojechałem do kumpla ciche osiedle dzwonię że jestem na miejscu- on na to: słyszę....... :evil:hexman pisze: Wysłany: Dzisiaj 18:54
Aleksandraa, Cabby jest obłędny! Więcej niż jedna ślicznota na fotach to dla niektórych za dużo, bo marudzą że diesel
Odnośnie silnika to widzę że co stronę jest "ból d*py"
tomtytus, z tego co widzę w profilu sam jeździsz Cabbym w dieslu, a narzekasz jakby to była nie wiadomo jaka profanacja - silnik jak każdy inny
-
- Forum Audi 80