Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
adaptery leżą, zamawiałem od człowieka z vwzone i jestem mega zadowolony z wykonania
jak wrzucę na felgi pokaże foty
szczerze nie będzie mi się chciało walić inflatorem po nowo pomalowanych felgach żeby zobaczyć jak leży
bo dla mnie naciągać 205/35 na 10 cali to już graniczy ze szczytem głupoty bo stopka opony praktycznie się wywija 
co do modelu też jestem ciekawy
miałem kiedyś NS2 i nie byłem jakoś super zadowolony ale patrząc po wzorze tego bieżnika powinien być w miare cichy i dobrze odprowadzać wodę , pierwsze wrażenia po dotarciu opon do mnie - opony są mega miękkie , i mają bardzo fajny kształt rantu ochronnego który przy naciągu powinien bardzo fajnie się prezentować 

co do modelu też jestem ciekawy

no nankang w europie zarabia dzieki tunerom za to w krajach skosno okich jest powazana guma 
no to czas na mały update
wczoraj byłem na zakupach i miałem nie zdradzać planów ale co mi tam a więc nowy sezon nowa tapicerka. Wczoraj zakupiłem materiał nici ect itd itp muszę jeszcze tylko dokupić gąbki i kedre i można się zabrać za robotę. Jako że zawsze chciałem mieć Recaro to zakupiłem stołki z Audi S4 ( c4 ) już od razu z podłokietnikiem stan był mi obojętny bo i tak będą obszyte
fota poglądowa jakie stołki nabyłem bo nie mam foty konkretnie tych co kupiłem ale są identyczne
![Obrazek]()
i tu mała fota koloru nowej tapicerki i testu grubości nici na przeszycia ( na fotach kolor wyszedł jakiś dziwny w rzeczywistości jest to krwista czerwień )
![Obrazek]()
![Obrazek]()

aktualnie prowadzę rozmowy bo chce zakupić całe wnętrze drugie do cabrio wtedy niebiesko pomarańczowy środek będzie na sell

no to czas na mały update

fota poglądowa jakie stołki nabyłem bo nie mam foty konkretnie tych co kupiłem ale są identyczne
i tu mała fota koloru nowej tapicerki i testu grubości nici na przeszycia ( na fotach kolor wyszedł jakiś dziwny w rzeczywistości jest to krwista czerwień )

aktualnie prowadzę rozmowy bo chce zakupić całe wnętrze drugie do cabrio wtedy niebiesko pomarańczowy środek będzie na sell

- AudiLaziska
- Forum Audi 80
No i udało sie zakupiłem całe wnętrze do cabrio wiec moje niebiesko pomaranczowe bedzie na sprzedaż jak coś to walic na pw
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
no i dotarły recaro
![Obrazek]()
![Obrazek]()
dzisiaj po ciężkich walkach z uzupełnianiem i równaniem felg wreszcie trafiły w podkład
![Obrazek]()
no i prosiaki pomalowane
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
no i koła zmontowane
liczyłem na troszkę większy naciąg z przodu ale i tak mnie to satysfakcjonuje
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
no i koła na aucie
chce jeszcze powalczyć i obniżyć przód o jakieś 5 mm
i będzie idealnie
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
no i dotarły recaro

dzisiaj po ciężkich walkach z uzupełnianiem i równaniem felg wreszcie trafiły w podkład
no i prosiaki pomalowane
no i koła zmontowane

no i koła na aucie