Audi B4 Cabrio by Zbrojek
Audi B4 Cabrio by Zbrojek
Witam wszystkich
Chcialem Wam przedstawić moją niunie którą posiadam od nie dawna, mianowicie Audi B4 Cabrio
DANE:
Data produkcji: 11.1994
Silnik: ABK 2.0 115 KM
WYPOSAŻENIE:
-Air bag
-Wspomaganie
-ABS
-Elektryczne szyby x4
-Elektryczne i podgrzewane lusterka
-Elektryczny dach
-Klimatyzacja
-Dodatkowe wskaźniki
-Orginalne ALU 15'
-Fotele z regulacją lędźwi
-itd..
Auto zostało odkupione od Bachledy-Curuś także i przeszłość auta jest wyjątkowa :lol:
Pozdrawiam i czekam na komentarze
Plany są, ale dopiero na przyszly sezon :lol: bo jeszcze prawka nie mam <lol> Jakiś gwint, 16" lub 17" i jak sie uda zdobyc taile to przerobka na USA :mrgreen: Teraz staram sie go doprowadzic do jak najbardziej Ori i wszystkie drobiazgi podopieszczac pozdrawiamPrzemo95 pisze:fajne cabrio i widać że zadbane ^^ a ma kolega jakieś plany
Re: Audi B4 Cabrio by Zbrojek
Od tej Bachledy-Curuś??? Jak tys to trafił :mrgreen:Zbrojek pisze:
Auto zostało odkupione od Bachledy-Curuś także i przeszłość auta jest wyjątkowa :lol:
Audi spoko widać że zadbane i ładnie sie trzyma plany tez niczego sobie bo niziutkie cabrio jest piękne. Pozdro i powodzenia!!!
- siwusek216
- Forum Audi 80
Witam ponownie wszystkich
Poszukałem i odkopałem temat
No więc... Wiosna się zbliża czas wyjechać Audiczką z garażu :roll:
Pod koniec wakacji Audi zostało delikatnie pocałowane w "dupkę" przez siostre A4
Wszystko już wróciło do normy
Do zrobienia został mi dach w którym pękł zbiorniczek w pompie... ale to kwestia czasu, będzie ciepło-prace w tym kierunku ruszą
Do autka trafiło nowe radyjko - Pioneer 6950ib
Auto już od poprzedniego sezonu stoi na felgach Borbet "E" 8jET35 na czym jest guma 215/40/R17
Wiem, wiem... narazie jest JEEP, ale zanim pójdzie w dół muszę pokminić jak przerobić wjazd do garażu żeby auto nie zawisło ( w chwili obecnej już haczy )
Oprócz tego do halogenów trafił Xenon 12000K i robi on robotę :mrgreen:
A tutaj zobrazowanie tego co opisałem wcześniej :
http://img706.imageshack.us/gal.php?g=20100316001.jpg
Zdjęcia takie na szybko... przyjdzie pogoda-przyjdzie czas na sesje
Pozdrawiam
Poszukałem i odkopałem temat
No więc... Wiosna się zbliża czas wyjechać Audiczką z garażu :roll:
Pod koniec wakacji Audi zostało delikatnie pocałowane w "dupkę" przez siostre A4
Wszystko już wróciło do normy
Do zrobienia został mi dach w którym pękł zbiorniczek w pompie... ale to kwestia czasu, będzie ciepło-prace w tym kierunku ruszą
Do autka trafiło nowe radyjko - Pioneer 6950ib
Auto już od poprzedniego sezonu stoi na felgach Borbet "E" 8jET35 na czym jest guma 215/40/R17
Wiem, wiem... narazie jest JEEP, ale zanim pójdzie w dół muszę pokminić jak przerobić wjazd do garażu żeby auto nie zawisło ( w chwili obecnej już haczy )
Oprócz tego do halogenów trafił Xenon 12000K i robi on robotę :mrgreen:
A tutaj zobrazowanie tego co opisałem wcześniej :
http://img706.imageshack.us/gal.php?g=20100316001.jpg
Zdjęcia takie na szybko... przyjdzie pogoda-przyjdzie czas na sesje
Pozdrawiam
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Zbrojek, witam kolege z sasiedztwa ;p jak to mozliwe ze nie pisalem w tym temacie? ;p Siwy mi mowil ze z oc a4ki ma byc zrobiona hydraulika dachu do porzadku... to o tym piszesz ze jak sie zrobi cieplo?
ja planuje sobie zrobic schodki z desek, bo narazie przecieram caly prog przy wjezdzie i wyjezdzie, a w lato na brockach bedzie tragedia, nie wiem czy uda mi sie nie zawisnac ;pZbrojek pisze: ale zanim pójdzie w dół muszę pokminić jak przerobić wjazd do garażu żeby auto nie zawisło ( w chwili obecnej już haczy )
Serwis co mi robił samochód to znajomi... dogadalem sie z nimi, że ja skombinuje zbiorniczek, lub ten MEGA dobrze pokleje (bo wiadomo cisnienie) a oni zajma sie resztą. Nie chcieli mnie naciagac na kase, bo pompa sama w sobie jest sprawdzona i jest dobra na tej głupiej stłuczce zarobiłem na czysto 3500, wiec jest dobrze :mrgreen: Bedzie cieplej bede myslal co ze zbiorniczkiem, bo jako czesc jest praktycznie niestety nie do dostania A co do garażu to ja mam jeszcze inna kwestie... mianowicie jest to garaz wynajmowany i nie wiem co powie wlasciciel na jakies przerobki
Pozdro chłopaki
Pozdro chłopaki