Audi b4 Cabriolet SPRZEDANA!!
-
- Audi 80 Klub
Ręcznie, idzie wolno ale efekty widać, dziś druga felga dokończona Jutro trzecia
Koles nap***dolil tyle farby i bezbarwnego ze nie szło tego usunąć, jedynie piaskowanie
Efekt ma być taki.. Fronty w polerce razem z rantem, boki w jakiś ładny kolor, hmm tylko teraz w jaki kolor żeby felgi wyglądały jakoś ładnie ? jakieś propozycje ?
Koles nap***dolil tyle farby i bezbarwnego ze nie szło tego usunąć, jedynie piaskowanie
Efekt ma być taki.. Fronty w polerce razem z rantem, boki w jakiś ładny kolor, hmm tylko teraz w jaki kolor żeby felgi wyglądały jakoś ładnie ? jakieś propozycje ?
Dorianek pisze:wypolerować całe to bym to robił z poł roku :mrgreen:
Ja bym pokombinował w innych kolorkach bardziej jaskrawych
No ja myślałem że całe koło będzie w polerce.... :cry: ale rozumiem że przy takim wzorze i po piaskowaniu to mission impossible
w ori też ładnie wyglądają
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1786071
Nie zauważyłem że to replika.... miejmy nadzieję że porządna, sam chorowałem na repliki BBS RS czyli DARE RS. Ale po lekturze wątków na temat DARE LM odpuściłem :roll:ATLAS pisze:Niestety autor tematu ma repliki tych skręcanych 2 częściowych BBS RXII ;/ ale z daleka efekt będzie podobny. Szkoda, że nie są w wymiarach 10x18"
powodzenia w polerowaniu <ok>
Dorianek, jeśli to prawie nowe chińskie opony były to raczej bym nie kupił. Ale miesiąc temu dzięki odbiorze osobistym by Wysio zakupiłem 17" z oponami Goodyear Eagle F1 za 600zł (do golfa 4 "daily car"). Po prostu już chińczyków nie toleruję, po tym gdy kolejny kumpel rozbił dopieszczoną furę przez sraNankangi w deszczowy dzień ;/ za dużo znam znajomych, którzy rozbili auta w sytuacjach, które były do wyprowadzenia gdyby nie dziadowe opony.
Rób te koła tak by paluchy bolały offset jest dobry, więc mimo wąskości będzie dobrze wyglądało.
Czekam na foty kół na aucie <ok>
Rób te koła tak by paluchy bolały offset jest dobry, więc mimo wąskości będzie dobrze wyglądało.
Czekam na foty kół na aucie <ok>