Audi Cabrio [2.0E 115KM] nowe aluski str 2
Audi Cabrio [2.0E 115KM] nowe aluski str 2
Witam...od około miesiąca stałem się szczęśliwym posiadaczem topowego Audi Cabrio.Auto posiada silnik 2.0E 115PS.Jest to 1997rok i ma przebieg 120 000tyś km o ile książka serwisowa mówi prawdę,ale patrząc na stan techniczny i środka wydaje mi się że jest to realny przebieg.Jestem pierwszym właścicielem tego autka w PL.Na wyposażeniu ma w sumie wszystko oprócz klimy i elektrycznego dachu.Czarne skóry w bdb stanie,kiera od S-LINE,oryginalny zestaw głośników NOKIA z soboferem.Ogólnie autko rewelacyjnie się spisuje.Posiada bardzo wyjątkowy kolorek i trudno go na ulicy nie zauważyć.Wymieniłem już w nim kilka detali w zawieszeniu bo były już wyeksploatowane.Niedługo wymiana oleju płynów i pasków.Z takich dalszych planów to poszukuje alu felg 17' w jakimś topowym wzorze.
Muszę wymienić tylną szybę,a raczej tą pleksę czy jak się to tam nazywa Czeka mnie usprawnienie tego systemu audio ponieważ w aucie nie było radia.No i co mi tam na myśl przyjdzie to będe dopisywał.Proszę o komentarze te pozytywne i negatywne,i może jakieś sugestie i co do polepszenia autka...(chociaż audi cabrio z reguły same w sobie jest już idealne :mrgreen: )
Autko można zobaczyć w Krakowie i okolicach bo tam się nim poruszam...Niestety nie zbyt często bo pracuje w niemczech i dużo nim nie jeżdżę ;/
A oto fotki...niestety jeszcze z ogłoszenia z allegro:
A to najnowsza sesja kaczuszki:
Muszę wymienić tylną szybę,a raczej tą pleksę czy jak się to tam nazywa Czeka mnie usprawnienie tego systemu audio ponieważ w aucie nie było radia.No i co mi tam na myśl przyjdzie to będe dopisywał.Proszę o komentarze te pozytywne i negatywne,i może jakieś sugestie i co do polepszenia autka...(chociaż audi cabrio z reguły same w sobie jest już idealne :mrgreen: )
Autko można zobaczyć w Krakowie i okolicach bo tam się nim poruszam...Niestety nie zbyt często bo pracuje w niemczech i dużo nim nie jeżdżę ;/
A oto fotki...niestety jeszcze z ogłoszenia z allegro:
A to najnowsza sesja kaczuszki:
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 19:50 przez danielb4, łącznie zmieniany 3 razy.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
witam w szeregach posiadaczy cabriolecikow ;] proponuje Ci 12 ramienne (szprychowate) felusie w '17 widzialem jedno cabrio na takim felunku i robi wrazenie... jak znajde zdjecie to Ci wrzuce... na temat autka sie nie wypowiadam bo coz tu duzo mowic... poprostu, jak ktos na forum ma w opisie, faBRYKA lansu ;]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wiesz szczerze to proponuje Ci wejsc sobie na allegro poogladac sobie audiczki w cabrio i dopasowac sobie cos do swojego gustu, bo naprawde sa gusty i gusciki... nie proponuje Ci nawet takich felusiow jak ja mam bo raz ze ciezko je dostac a dwa ciezko sie na nie wyplacic ;p te szprychowate to o takie mi chodzilo:
gdyby ktos nie wyprodukowal brocka b1 to wlasnie takie bym sobie kupil ;] zadzwon do kolesia moze opchnie? ja tak samo kupilem moje wlasnie powodzenia w upiekszaniu tego i tak chyba najpiekniejszego auta jakie zostalo wyprodukowane ;]
gdyby ktos nie wyprodukowal brocka b1 to wlasnie takie bym sobie kupil ;] zadzwon do kolesia moze opchnie? ja tak samo kupilem moje wlasnie powodzenia w upiekszaniu tego i tak chyba najpiekniejszego auta jakie zostalo wyprodukowane ;]
Co do tego rantu to już sam nie wiem...bo dużo ludzi mówi że tylko z rantem,a ja widziałem na allegro kilka zajefajnych felunków bez rantu i wyglądały wyśmienicie.Narazie jade do niemcowni do pracy,jak wróce to zaczną się poszukiwania.A jak z używkami będzie ciężko to poszukam czegoś z nowych.Panowie jeszcze jedno.Mam wyblakłą tylną szybę.Gdzie takie coś mogą mi założyć i jaki jest orientacyjny koszt takiej usługi,bo niby mam zamek żeby sobie samemu to wymienić ale nie mam suwaka żeby to wyciągnąć.Trzeba to do jakiegoś tapicera oddać czy jak??