Audi Cabrio V6 AAH Bi-Xenon by Rafal102 :)
W temacie ostatnio była długa cisza.. aż w końcu zagościł w aucie ciekawy mod..
Bi-Xenon
A wszystko zaczęło się od tego iż, pewnego dnia kupiłem lampy od S2 ale jak się okazało były one zdemolowane.. soczewka była spalona i praktycznie wogóle nie chciały świecić. Ponadto mocowania były poniszczone no i byłem bardzo nie zadowolony z zakupu.
Ale kolega z naszego forum "Myster" dał mi bardzo ciekawą propozycję, że zajmie się moimi lampami i z moich oryginalnych jak i z tych od S2 zrobi jedne na Bi-Xenon. Myślałem długo długo.. bo w sumie nie był to tani zabieg.. aż w końcu się zdecydowałem...
Nie było to proste ani tanie ale się udało.. Potrzebne do tego zabiegu były:
Lampy od S2
Moje całe lampy
Soczewka na Bi-Xenon z Audi Q7
Zestaw Bi-Xenon HID
I kupa klejenia malowania przerabiania modzenia w instalacji lamp jak i samochodu..
Wszystko ogarną Myster.. i podziwiam go, że mu super to wyszło.
Z efektu jestem bardzo zadowolony..
Foty są z komórki także jakość kiepska na żywo o wiele lepiej..
Adam wielkie dzięki za ogarnięcie całego projektu i namówienie mnie na to.. Wiem, że na dniach taki zestaw ląduje w Twoim aucie także będą w Mragowie dwa Audi B4 z Bi-Xenon..
Bi-Xenon
A wszystko zaczęło się od tego iż, pewnego dnia kupiłem lampy od S2 ale jak się okazało były one zdemolowane.. soczewka była spalona i praktycznie wogóle nie chciały świecić. Ponadto mocowania były poniszczone no i byłem bardzo nie zadowolony z zakupu.
Ale kolega z naszego forum "Myster" dał mi bardzo ciekawą propozycję, że zajmie się moimi lampami i z moich oryginalnych jak i z tych od S2 zrobi jedne na Bi-Xenon. Myślałem długo długo.. bo w sumie nie był to tani zabieg.. aż w końcu się zdecydowałem...
Nie było to proste ani tanie ale się udało.. Potrzebne do tego zabiegu były:
Lampy od S2
Moje całe lampy
Soczewka na Bi-Xenon z Audi Q7
Zestaw Bi-Xenon HID
I kupa klejenia malowania przerabiania modzenia w instalacji lamp jak i samochodu..
Wszystko ogarną Myster.. i podziwiam go, że mu super to wyszło.
Z efektu jestem bardzo zadowolony..
Foty są z komórki także jakość kiepska na żywo o wiele lepiej..
Adam wielkie dzięki za ogarnięcie całego projektu i namówienie mnie na to.. Wiem, że na dniach taki zestaw ląduje w Twoim aucie także będą w Mragowie dwa Audi B4 z Bi-Xenon..
Mi się podoba 6000 mam w lampach, a jak dojdą mi halogeny, to i w nichkolczat pisze:yhym, ja biore jednak 4300, 6000 mialem w halogenach i wydaje mi sie ze jednak 4300 bedzie lepsze dla mnie ;]
Wczoraj wróciłem znad morza Passatem 2006 i bawiłem się lampami. Pięknie się one poziomują, te doświetlanie zakrętów też mi się podoba. No i bi-xenon ;] jednak jest tam właśnie chyba 4300, bo jest mniej niebiesko jak u mnie. Przyznam, że gorzej świecą znaki i pasy na ulicy przy 4300.