AUDI COUPE by MIKI1133
i kolejne graty do szafy na razie aby do wiosny i aby mieć duży garaż na modzenie wleciała lampka podsufitki duża. Uchwyty od elektrycznych szyb i ori wiązki od grzanych foteli i szyb i to wszystko dzięki koledze czorny125p a oto foty:
Ostatnio zmieniony 20 gru 2010, 17:59 przez miki1133, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
i wpadł nowy rarytas w łapki fotel Recaro (wentylowany,grzany z pełna regulacją) :
teraz zostało zamontować i pokombinować z składaniem bo jedna linka jakby była rozciągnięta może ma ktoś pomysł jak to naprawić ? a i jak ktoś będzie wiedział gdzie kupić fotel pasażera z takim samym wypasem to dać znać.
teraz zostało zamontować i pokombinować z składaniem bo jedna linka jakby była rozciągnięta może ma ktoś pomysł jak to naprawić ? a i jak ktoś będzie wiedział gdzie kupić fotel pasażera z takim samym wypasem to dać znać.
I niestety dostałem strzała w tył(a miałem zacząć rezać bo znalazł się czas i miejsce co pech to pech) lampa na razie kupiona byle jaka aby była i można było jeździć autem. Jak myślicie koledzy ile może kosztować naprawa oraz co bardziej się opłaca prostowanie czy wspawanie nowego pasa tylnego?
fota zniszczeń:
ogólnie czekam na rzeczoznawce na razie co zauważyłem to pogięty pas tylni przesunięta lekko klapa oraz zderzak
fota zniszczeń:
ogólnie czekam na rzeczoznawce na razie co zauważyłem to pogięty pas tylni przesunięta lekko klapa oraz zderzak