[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
-
- Forum Audi 80
Poniewaz otrzymuje PW z zapytaniami o detale,wyjasnie to i owo na ogole :mrgreen: ;
1.Zawias jest -60,i w niedziele przechodzi do historii-bedzie -40
2.Tlumik jest produkcji polskiej i nie bedzie wyzej zamontowany :lol:
3.zderzak pochodzi z Audi 80 Cabrio po lifcie i w dalszym ciagu szukam kratek do niego :!:
4.Tapicerka jest czarna z Coupe o przebiegu 38 tys mil :mrgreen:
5.Deska jeszcze jest oryginalna,w niedziele bedzie zmiana i zegary beda dorezane
6.Soczewki do niedzieli beda zamontowane <ok>
7Zenony zaloze jeszcze przed Kronach
8.Alu sa 17 calowe,jakies zwykle-kupilem bo nie bylo nic innego pod reka :mrgreen:
To tyle,gwoli scislosci :mrgreen: .A co z planami na przyszlosc?Napewno zawitaja 18ki,i w koncu jak sie uda kupic,zderzak od Cabrio po lifcie.I jak znam zycie,to bede niuchal za czyms nowym.Mysle o zegarach z A4,A6 po 2004 roku z FIS-em nowym,tak zeby wspolpracowal z RNS-E,ale nie znam sie na elektronice :mrgreen: .Czas pokaze,ale zawsze mozna cos wyrezac.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Kronach
p.s.
sie mi zapomnialo dodac,ze lustereczka RS2 juz pomalowane,czekaja na szlifowanie i polerowanko oraz montaz...jak znajde czas :mrgreen: :mrgreen:
1.Zawias jest -60,i w niedziele przechodzi do historii-bedzie -40
2.Tlumik jest produkcji polskiej i nie bedzie wyzej zamontowany :lol:
3.zderzak pochodzi z Audi 80 Cabrio po lifcie i w dalszym ciagu szukam kratek do niego :!:
4.Tapicerka jest czarna z Coupe o przebiegu 38 tys mil :mrgreen:
5.Deska jeszcze jest oryginalna,w niedziele bedzie zmiana i zegary beda dorezane
6.Soczewki do niedzieli beda zamontowane <ok>
7Zenony zaloze jeszcze przed Kronach
8.Alu sa 17 calowe,jakies zwykle-kupilem bo nie bylo nic innego pod reka :mrgreen:
To tyle,gwoli scislosci :mrgreen: .A co z planami na przyszlosc?Napewno zawitaja 18ki,i w koncu jak sie uda kupic,zderzak od Cabrio po lifcie.I jak znam zycie,to bede niuchal za czyms nowym.Mysle o zegarach z A4,A6 po 2004 roku z FIS-em nowym,tak zeby wspolpracowal z RNS-E,ale nie znam sie na elektronice :mrgreen: .Czas pokaze,ale zawsze mozna cos wyrezac.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Kronach
p.s.
sie mi zapomnialo dodac,ze lustereczka RS2 juz pomalowane,czekaja na szlifowanie i polerowanko oraz montaz...jak znajde czas :mrgreen: :mrgreen:
Zderzak jest coolio,tylko koslawo wyglada bez kratek,ktorych nigdzie nie moge znalezc .A co do wydechu,to jest 10mm od oslony,a podlogi ciac nie bede.Zreszta wlasnie taki mi sie podoba,troche bezczelny :mrgreen: .Pozdrowiskahołard pisze:Bardzo ładne coupe. Lusterka i soczewki dadzą autku sporo Jedynie ten zderzak przedni mi nie leży do coupe no i ten wiszący wydech (ale pwenie nie da rady wyzej) ogólnie bardzo mi sie podoba. Gtaulacje i czekam na nowe fotki <ok>