dzieki Zay,milo to slyszec <ok>Zayebatsu pisze:Kupcie córci Cabrio każdy będzie zadowolony <ok>
A tak wg to nieeeezła Qupa
[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Córcia pewnie znając tatusia będzie chciała to, co najfajniejsze... R8 :lol: Ewentuaslnie, od biedy może TT... :lol:Futek pisze:I zapytaj corci o czym ona marzy....a wtedy trzymaj sie za kieszen hehe <mikolaj> :evil: Siedzac z rodzicami w garazu na pewno nie zadowoli sie fordem fiesta,,,,, <lol>
płyda da radę, a jakby zaczęła się łamać to zawsze można dospawać dwa dwuteowniki i będzie malina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Route 66 pisze:chcesz Cabrio,to wezme flexa/czytaj-szlifierke katowa :mrgreen: / i opitole Ci dach....miejsca bedzie jeszcze wiecej i radochy tez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...co prawda,nie mam pojecia co na to plta podlogowa.... :shock:
takie rzeczy tylko w Erze:P <rotfl>Route 66 pisze:......sie kurde niezle OT robi <mikolaj>
https://picasaweb.google.com/1151030891 ... 7bTh3LSYCg#
no i co ja moge powiedziec :?:
3 wlascicieli,przebieg 117 tys mil udokumentowane.Stala od lipca 2009 nie jezdzona.Technicznie auto nie zmeczone,zadnych stukow,piskow,etc.Kosmetyka,jak widac na zdjeciach-do lakierowania.Koles na wsi lubil drapac zywoploty i parkowal kilka lat pod lipa-wiekszosc z Was wie,co robi sok z lipy z powloka lakiernicza .Wady :?: Tylko dwie-wyciek plynu wspomagania i ostatni wlasciciel :mrgreen: .Suma sumarum,jestem bardzo zadowolony i przeszczesliwy,chociaz chcialem 2.3 20V <buu> .Ale nie bede marudzi z uwagi na to,ze w UK zostalo sprzedanych tylko 200 sztuk 2.8q,a ten kolor raczej tutaj nie wystepuje-przynajmniej ja nie widzialem,jak dlugo tu zbijam baki :mrgreen: .Plany sa,za to brak czasu i sil tez .Wiec prosze nie pytac,kiedy bedzie wypas,bo niepredko.Chcialbym zdazyc na Kronach w przyszlym roku,ale zycie zawsze mi plany weryfikuje,wiec naprawde nie wiem.Pozdrowiska
p.s.
auto zostalo zakupione za nieziemska kwote,wiec juz mam stresa poporodowego-cale 255GBP <ok>
no i co ja moge powiedziec :?:
3 wlascicieli,przebieg 117 tys mil udokumentowane.Stala od lipca 2009 nie jezdzona.Technicznie auto nie zmeczone,zadnych stukow,piskow,etc.Kosmetyka,jak widac na zdjeciach-do lakierowania.Koles na wsi lubil drapac zywoploty i parkowal kilka lat pod lipa-wiekszosc z Was wie,co robi sok z lipy z powloka lakiernicza .Wady :?: Tylko dwie-wyciek plynu wspomagania i ostatni wlasciciel :mrgreen: .Suma sumarum,jestem bardzo zadowolony i przeszczesliwy,chociaz chcialem 2.3 20V <buu> .Ale nie bede marudzi z uwagi na to,ze w UK zostalo sprzedanych tylko 200 sztuk 2.8q,a ten kolor raczej tutaj nie wystepuje-przynajmniej ja nie widzialem,jak dlugo tu zbijam baki :mrgreen: .Plany sa,za to brak czasu i sil tez .Wiec prosze nie pytac,kiedy bedzie wypas,bo niepredko.Chcialbym zdazyc na Kronach w przyszlym roku,ale zycie zawsze mi plany weryfikuje,wiec naprawde nie wiem.Pozdrowiska
p.s.
auto zostalo zakupione za nieziemska kwote,wiec juz mam stresa poporodowego-cale 255GBP <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mody beda,ale czasu trzeba.A co z Ognistym?Niestety bede go rozbieral,bo za oske wielkich pieniedzy nie wezme .Pozatym zaden angol czy inny czarny brat nie bedzie zajezdzal mojej pracy :mrgreen: .Za duzo,potu,wspomnien etc <ok> .Gdyby ktos reflektowal na cos,to dac znac -z checia oddam w dobre rece silnik,po refreshu glowicy
Pozdrowiska
Pozdrowiska