Sprawdź czy ta luźna żarówka do licznika to nie kontrolka pozycyjnych.
Kostki żółte i czerwone od klimatyzacji mocowane pod lampą ( powinna tam być taka blaszka )
Audi Coupe szafara
Te sprawę już rozwiązałem. Zarówka jest od pozycji na swoim miejscu juz... klima to jeszcze stary typ i demontuje ja... Zastanawiają mnie jeszcze te lampy?krótki pisze:Sprawdź czy ta luźna żarówka do licznika to nie kontrolka pozycyjnych.
Kostki żółte i czerwone od klimatyzacji mocowane pod lampą ( powinna tam być taka blaszka )
91' tak zderzak będzie z s2... Ale front zostaje b4
Audi dostało ori zderzak, nie jest s2 ale i tak jest dobrze. Lampy zostaly z b4 80.
W sobotę demontowalem wykładzinę w bagażniku i gdzieś przez moją nie uwagę straciłem światło stopu. Czy ktoś wie jak w coupe jest podpienta masa? Żarówki są w porządku a czujnik stopu kupilem w sobotę. Ewentualnie gdzie jest drugii bezpiecznik?
[ Dodano: 2016-07-10, 19:22 ]
Witam po długiej nie obecności, praca zabija dużo czasu
Co do samochodu to zaczyna powoli przywracać go do stanu z lat świetlności.
Otrzymałem trochę gratów w przystępnej cenie:
Dodatkowo jedzie już do mnie całe nowe zawieszenie osłony wew. przegubów i przeguby zewnętrzne...
Samochód stał przez jakiś czas pod firmom i po bardzo dużej ulewie zauważyłem że mam wilgoć po stronie kierowcy i nie wiem z którego miejsca na podszybiu (bo chyba z stamtąd musi być przyczyna) wpada woda. Cały dywan mokry!
[ Dodano: 2016-08-09, 10:39 ]
Sprzedany!
Audi dostało ori zderzak, nie jest s2 ale i tak jest dobrze. Lampy zostaly z b4 80.
W sobotę demontowalem wykładzinę w bagażniku i gdzieś przez moją nie uwagę straciłem światło stopu. Czy ktoś wie jak w coupe jest podpienta masa? Żarówki są w porządku a czujnik stopu kupilem w sobotę. Ewentualnie gdzie jest drugii bezpiecznik?
[ Dodano: 2016-07-10, 19:22 ]
Witam po długiej nie obecności, praca zabija dużo czasu
Co do samochodu to zaczyna powoli przywracać go do stanu z lat świetlności.
Otrzymałem trochę gratów w przystępnej cenie:
Dodatkowo jedzie już do mnie całe nowe zawieszenie osłony wew. przegubów i przeguby zewnętrzne...
Samochód stał przez jakiś czas pod firmom i po bardzo dużej ulewie zauważyłem że mam wilgoć po stronie kierowcy i nie wiem z którego miejsca na podszybiu (bo chyba z stamtąd musi być przyczyna) wpada woda. Cały dywan mokry!
[ Dodano: 2016-08-09, 10:39 ]
Sprzedany!
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: