Audi Coupe typ 85 2.2 KV :*
DOKŁADNIE a nie widziałem, żeby ktoś gdzieś pisał że jest mega wypasiony zestaw.skoti pisze:Każdy ma taki sprzęt na jaki go stać i nie będę słodzić na siłę ,że bajer,wypas itp,itd
Powiem tylko tyle wzmacniacz blaupunkta + tuba TONSIL nie mac audio gra moim zdaniem b. dobrze i nic innego nie jest potrzebne. Takie samo zdanie ma Monia i o Jej auto i ona decyduje.
Temat dyskusji na temat sprzętu Car Audio uważam za zamknięty- każdy jest kowalem swego losu :mrgreen: <ok> .
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Loczek, wybacz że jeszcze ruszę temat ale chyba wszyscy użytkownicy Coupe B2 wiedzą że kufer jest słaby akustycznie w tym modelu...niestety...co by nie wsadzić to będzie zawsze gorzej niż w sedanie ale lepiej niż bez tego sprzętu.
BTW czy ktoś z nas jest audiofilem aby wyczuć każdą różnicę w dźwięku...mnie się tam podoba to co jest - Coupe to autko kultowe a subem dla mnie np. jest dźwięk R5
BTW czy ktoś z nas jest audiofilem aby wyczuć każdą różnicę w dźwięku...mnie się tam podoba to co jest - Coupe to autko kultowe a subem dla mnie np. jest dźwięk R5
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Więc ja RACZEJ odstaję od tych "wszystkich użytkowników" Coupe typ 85 i 81 razem z moim autem. Ale dobrze nam z tym. A dźwięk pięciu cylindrów słychać nawet przy głośnym słuchaniu muzyki, a jeśli już to wystarczy dać pause.bloku pisze:chyba wszyscy użytkownicy Coupe B2 wiedzą że kufer jest słaby akustycznie w tym modelu...niestety...co by nie wsadzić to będzie zawsze gorzej niż w sedanie ale lepiej niż bez tego sprzętu.
Ludzie!! Żadne mega wypasione Car Audio. Nikt nic takiego tutaj nie pisal i nie nazywal tego tak. Nie wiem skąd Wam takie myśli do glowy przychodzą. Nikt nie mówi o efektcie drgającej tabl. rej. rodem z Golfow 2 i 3. Wrzućcie na LUZ. Muzyka jest po to by ją słuchać w aucie a nie żeby ją inni slyszeli poza autem- i tak też jest i w tym przypadku- NIE DLA SZPANU I WIOCHY!!Zayebatsu pisze:Hehe Monia od masowania pleców masz Konradzia to Ci jakies mega CA nie jest potrzebne
-
- Forum Audi 80
Jakoś nie żałuje że nie poleciałam małym te czterysta kilometrówkacper85 pisze:Szkoda że do Wyrazowa nie przyjechaliście na dwa auta. Oba są ekstra a było by drugie coupe do porównań.
Hehe coupa, coupie nie równa <ok>
Dziękuje za miłe słowa 8-)
A przy okazji odswieżenia tematu, na pierwszej stronie pare nowości.