Audi Coupe...Typ 85 by Bloku
No na takim wysokim zawiasie można w każdy teren wjechać :mrgreen:
Jakie konkretnie felgi planujesz ? Bo jestem ciekaw jak bedzie na 16' wygladać
No i na takiej feldze to już hardcorowo niski profil opony musi być. Ja obecnie ide w drugą strone i do swojej coupejki chce mniejsze kółka ale za to minimum 8 cali szerokie JAk założysz niski zawias to koniecznie daj nowe foty. Jedynie co do mnie nie przemawia w tym aucie to środek , razi zwłaszcza ten uchwyt na telefon, choinki, i drewniana gałka biegów niepasująca w sumie do niczego... ja bym nad tym popracował
No i na takiej feldze to już hardcorowo niski profil opony musi być. Ja obecnie ide w drugą strone i do swojej coupejki chce mniejsze kółka ale za to minimum 8 cali szerokie JAk założysz niski zawias to koniecznie daj nowe foty. Jedynie co do mnie nie przemawia w tym aucie to środek , razi zwłaszcza ten uchwyt na telefon, choinki, i drewniana gałka biegów niepasująca w sumie do niczego... ja bym nad tym popracował
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Felgi to najprawdopodobnjiej:K2 pisze:No na takim wysokim zawiasie można w każdy teren wjechać :mrgreen:
Opcja pierwsza -> ENZO CUP Klik
Opcja druga -> ATS Sirius Klik (ale tylko jak fundusze pozwolą)
Opcja trzecia -> RIAL Monte Carlo Klik
Co do wnetrza...choinki sa dlatego aby pozbyć sie pewnego zapachu i to jeszcze po poprzedniku EMGE (strasznie jestem wyczulony). Niedługo bedzie prana tapicerka więc się go pozbede. Uchwyty to rzecz demontowalna i dla mnie praktyczna... A reszta kwestia czasu.
- bloku
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W porównaniu do sedeana ten raczej bedzie na new style. Poprzednik miał byc retro lub seria. Tu raczje się troszkę pobawie. Lekko zglebie...dobre "buty" i z czasem jakieś zmianki w przodzie (lamki z czarnym wkładem) i kierunki z halogenami...powoli do przodu
Dzieki za opinie. To buduje człowieka w tym co chce osiągnąc.
Dzieki za opinie. To buduje człowieka w tym co chce osiągnąc.
Ciekaw jestem co za zapach Ci tam przeszkadza? :-> Czyżby wanilia? :mrgreen:bloku pisze:Co do wnetrza...choinki sa dlatego aby pozbyć sie pewnego zapachu i to jeszcze po poprzedniku EMGE (strasznie jestem wyczulony). Niedługo bedzie prana tapicerka więc się go pozbede. Uchwyty to rzecz demontowalna i dla mnie praktyczna... A reszta kwestia czasu.
- bloku
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie, nie wiem czy czułes ale ktoś przed toba palił w aucie. Ja jestem tak wyczulony na zapach spalonego tytoniu że czuje długo długo... Strasznei mnie drażni ten zapach.
Poza tym czekam aż dotrze do mnie orginalny zapach fabrycznego audi...na ebayu można za 10Euro dostac Ciekawe na ile bedzie podobny do orginalnego.
Poza tym czekam aż dotrze do mnie orginalny zapach fabrycznego audi...na ebayu można za 10Euro dostac Ciekawe na ile bedzie podobny do orginalnego.