Audi Coupe"Vulcan Schwarz" nima :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak pech to pech... szybya z tyłu rozdupczona w drobny mak qur...a
tak jest i ma się dobrze tu masz linka jak coś https://audi80.pl/b3-18-ru-vt39321.htm#418155 a co do nysy to raczej nie...SzymekB pisze:Na chwileczke powracając do b3 jest u klubowicza ??
Ostatnio zmieniony 07 maja 2011, 21:07 przez barto-team, łącznie zmieniany 3 razy.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
u mnie w celice była podobna sytuacja....
na Wiosne, pogoda mniej wiecej taka jak teraz, nie za ciepło, nie za zimno, mrozu brak, deszczu brak. słonce jakies tam swieciło. nie akurat nie było w PL ale z relacji Mamuski wynika ze ni z tego ni z owego, wielki Huk, wychodzi na zewnatrz a tu dziura wielkosci piłki noznej, a reszta szyby w mak poleciała. autko stało pod balkonem schowane... nic na niego nie spadlo,nic do niego nie wpadło, mało prawdopodobne jest tez ze ktos zrobił to umyslnie... do tej pory nie wiem jak to sie mogło stac....
Moze jakies "zmęczenie materialu", napręzenie...
wymieniasz szybe czy klape??
na Wiosne, pogoda mniej wiecej taka jak teraz, nie za ciepło, nie za zimno, mrozu brak, deszczu brak. słonce jakies tam swieciło. nie akurat nie było w PL ale z relacji Mamuski wynika ze ni z tego ni z owego, wielki Huk, wychodzi na zewnatrz a tu dziura wielkosci piłki noznej, a reszta szyby w mak poleciała. autko stało pod balkonem schowane... nic na niego nie spadlo,nic do niego nie wpadło, mało prawdopodobne jest tez ze ktos zrobił to umyslnie... do tej pory nie wiem jak to sie mogło stac....
Moze jakies "zmęczenie materialu", napręzenie...
wymieniasz szybe czy klape??
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: