b3 1991r aad sport edytion
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
b3 1991r aad sport edytion
cześć kupiłem b3 z silnikiem aad w wersji sport dużo więcej poza tym nie wiem o tej wersji i tu liczę na waszą pomoc w kwestii wyposażenia co to za wersja i skromnie napisze dlaczego jest taka fajna
wyrwałem ją w strasznym zapyziałym stanie brud tona piachu i gdzieniegdzie grzybobranie ale 10h pracy z wnętrzem i jest czysto pachnąco tapicerka wyprana poodkurzane i jest git tak sam sie jaram swoimi efektami pracy.
foty:
zaraz po kupnie:
po praniu:
przepraszam za jakość zdjęć godnej kalkulatora
wyrwałem ją w strasznym zapyziałym stanie brud tona piachu i gdzieniegdzie grzybobranie ale 10h pracy z wnętrzem i jest czysto pachnąco tapicerka wyprana poodkurzane i jest git tak sam sie jaram swoimi efektami pracy.
foty:
zaraz po kupnie:
po praniu:
przepraszam za jakość zdjęć godnej kalkulatora
Ostatnio zmieniony 04 maja 2011, 22:23 przez kermitpowraca, łącznie zmieniany 1 raz.
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie prosiłem o rade co mam robić tylko o jakieś info co do wersji ps. czytaj co jest napisane w poście wiem że to czasem trudne ale możesz coś sie dowiedzieć tapicerka jest wyprana a za jakość zdjęć już przeprosiłem zaraz pod zdjęciamiwujo1 pisze:ja bym oddał do renowacji kiere , ori gałka , mieszek do renowacji o ile jest ori i skórzany
fotel kierowcy wymienił bo dziura po papierosie i poharatany lekko i na nowo podkleił boczki i jeszcze ta tapicerka wygląda jak by się prosiła wyprania raczej że fotki takie
ale umęczone auto, co do środka co z tego se jest czyste jak i tak zmęczone .. fotele porozwalane, dywaniki rózne idziurawe, boczki za chwilę zaczną latać jak firana na wietrze .. masakra .. co masz napisane nad schowkiem ? sadzac po zegarach to raczej jest taki silnik jak napisales czyli aad albo 3a a nie 6a wiec zaden prawdziwy sport to nie jest tylko na pakiecie ..i tyle.
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- kermitpowraca
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jakby tego nie było juz dawno by mnie stad usunęli :mrgreen: swoja droga tak na powaznie juz jakbys cos potrzebowal do auta to zapraszam, mam prawie wszystkie czesci do B3 / B4kermitpowraca pisze:ba! jego tam niema wytarty jest! :mrgreen:duo pisze:sorry dywanik kierowcy jest taki brudny cze czerwonego napisu audi nie zauwazylem tak jak na prawym moj błąd :!:
ps. mam nadzieje że na tym forum istnieje coś takiego jak poczucie humoru
jak zakładasz temat to nie tylko po to żeby się dowiedzieć o wersji ale też o opiniach , a w ogóle to co poszukaj sobie o tej wersji informacji jest napisane , szukanie nie bolikermitpowraca pisze:wujo1 napisał/a:
ja bym oddał do renowacji kiere , ori gałka , mieszek do renowacji o ile jest ori i skórzany
fotel kierowcy wymienił bo dziura po papierosie i poharatany lekko i na nowo podkleił boczki i jeszcze ta tapicerka wygląda jak by się prosiła wyprania raczej że fotki takie
nie prosiłem o rade co mam robić tylko o jakieś info co do wersji ps. czytaj co jest napisane w poście wiem że to czasem trudne ale możesz coś sie dowiedzieć tapicerka jest wyprana a za jakość zdjęć już przeprosiłem zaraz pod zdjęciami