B3 ABK
jak na 2.0 to wydaje mi sie ze nawet niezlie sie toczy to napewno jeszcze nie max jej mozliwosci (kwestia regulacji zaplonu, szczelnosci dolotu, byc moze lambdy, kasowania bledow) wazne ze juz jezdzi byly chwile zalamki i zwatpienia ale ogolnie fajna zabawa mlody sie troche podszkolil za rok pewnie V sam wrzuci
piku, zastanawia mnie jak tam Twoje 1.8T :?: zadziała w końcu kiedyś :?: :roll:
trepek, wujo1, delik, dzięki <wodka>
MIODEK, rozwojowy czy nie ja się cieszę z tego co mam.
denzelek, pamiętaj że jeszcze mi quattro wrzucasz <ok>
Dżejkob, bez przesady ja tylko pomagałem bo chciałem się czegoś nauczyć
Ogólnie dzięki wszystkim za miłe komentarze na forum i gg. A Ci co mają jakieś ale no cóż . Ich sprawa ja już jak pisałem cieszę się z tego co mam .
delik niestety na tym forum już tego nie ma tu po prostu musisz mieć oblatane 1.8T które mają już wszyscy i chodzić tak jak ci karzą a jak ktoś wrzuci już coś innego "mniej rozwojowego" to szkoda oglądać i wchodzić.
trepek, wujo1, delik, dzięki <wodka>
MIODEK, rozwojowy czy nie ja się cieszę z tego co mam.
denzelek, pamiętaj że jeszcze mi quattro wrzucasz <ok>
Dżejkob, bez przesady ja tylko pomagałem bo chciałem się czegoś nauczyć
Ogólnie dzięki wszystkim za miłe komentarze na forum i gg. A Ci co mają jakieś ale no cóż . Ich sprawa ja już jak pisałem cieszę się z tego co mam .
delik niestety na tym forum już tego nie ma tu po prostu musisz mieć oblatane 1.8T które mają już wszyscy i chodzić tak jak ci karzą a jak ktoś wrzuci już coś innego "mniej rozwojowego" to szkoda oglądać i wchodzić.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2012, 20:37 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.