No właśnie myślałem też o tym,zobaczymy jak to wyjdzieAudi Sport pisze: A pro po znaczka to wywalił bym ten święty obrazeczek z Częstochowy lub Lichenia, bo tak Ci on w razie czego nie pomoże, a strasznie szpeci
B3 ABK
Czyli dobrze napisałem że jak po regeneratorze. To co malowałeś? Czy w błąd wprowadzasz tytułem wątku?KoralB3 pisze:Trochę gorąco było,nie chciało się nic robić ale wjechałem w cień włączyłem radio i zabrałem się za zakładanie półki i malowanie zderzaków. Efekty oceńcie sami
Ja wymiękam
Niezłe mody! Wow, ah i oh. :roll:
Niektórzy chyba zaczną pisać że samochód umyli i była to duża zmiana. :roll:
Ostatnio zmieniony 12 lip 2010, 20:58 przez kacper85, łącznie zmieniany 2 razy.
Po długiej przerwie zadbałem znowu o lalunie <ok>
więc po kolei.
mała leśna sesja
Założyłem żarówkę w podsufitkę .. jak dla mnie jest o wiele lepiej
Jednego południa nudziło mi się i pomalowałem znaczek w czarny mat,i załozyłem żeby zobaczyć jak to wygląda .. Nie przypadło mi to bardzo do gustu bo jednak znaczek audi to musi być widoczny
No i teraz najgorsze .. na drzwiach pasażera mam rysę.. zapewne urok naszych polskich parkingów,ktoś otwiera dzwi i nie patrzy tylko wali.. a druga sprawa to na masce wyskakuje ruda .. maska była malowana przez kolesia który gó** się znał na malowaniu .. :evil: ale może będzie wymówka żeby założyć "BRE" :mrgreen:
zapraszam do komentowania
więc po kolei.
mała leśna sesja
Założyłem żarówkę w podsufitkę .. jak dla mnie jest o wiele lepiej
Jednego południa nudziło mi się i pomalowałem znaczek w czarny mat,i załozyłem żeby zobaczyć jak to wygląda .. Nie przypadło mi to bardzo do gustu bo jednak znaczek audi to musi być widoczny
No i teraz najgorsze .. na drzwiach pasażera mam rysę.. zapewne urok naszych polskich parkingów,ktoś otwiera dzwi i nie patrzy tylko wali.. a druga sprawa to na masce wyskakuje ruda .. maska była malowana przez kolesia który gó** się znał na malowaniu .. :evil: ale może będzie wymówka żeby założyć "BRE" :mrgreen:
zapraszam do komentowania