wogóle nie myję samochodu w zimę a jak jest za dużo soli na nim to wtedy się decyduję żeby może umyć i nie jadę na myjkę tylko robię tak jak wyżej napisałem :roll:Olszak pisze:wujo1 napisał/a:
a co do myjki to ja wole tradycyjnie czyli wiadro szampon gąbka i karcher <ok>
Zimą rozumiem też myjesz w ten sposób ??
B3 ABK
Zapomniałem się pochwalić odwiedzinami pawelca z którym zakładaliśmy pasek od wspomy który dzień wcześniej ucieliśmy <ok> mam jedną fotkę bo pozostałe co robiłem usunęły mi się ;p Przy okazji pobytu na wsi kupiłem alternator i w końcu skończyły się moje męczarnie z odpalaniem audiczki :mrgreen:
No i żeby nie było że nic nie nie robię to daje fotkę z drobnych prac nad boczkami .. przeszczepiam skórki Niestety nie mam zbytnio czasu ponieważ w przyszłym tygodniu mam już egzaminy a jak się nie przyłożę to nie pójdę na mojego wymarzonego elektro-mechanika <ok>
Kolejnym moim pomysłem jest zabudowa bagażnika .. wkurza mnie to że mam butle i mam nierówny bagażnik więc już niedługo zaczne jakieś prace nad nim jakieś rady ? uwagi ?
No i żeby nie było że nic nie nie robię to daje fotkę z drobnych prac nad boczkami .. przeszczepiam skórki Niestety nie mam zbytnio czasu ponieważ w przyszłym tygodniu mam już egzaminy a jak się nie przyłożę to nie pójdę na mojego wymarzonego elektro-mechanika <ok>
Kolejnym moim pomysłem jest zabudowa bagażnika .. wkurza mnie to że mam butle i mam nierówny bagażnik więc już niedługo zaczne jakieś prace nad nim jakieś rady ? uwagi ?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie żartuj sobie z tym uczeniem na egzaminy <haha> Styknie przejrzenie materiału czyli ok 30 min, bo dłużej nie dam rady i w kimono, a rano pamiętasz większość Trochę wiedzy i wyspanie się jest kluczem do sukcesu Tak po za tym to też idę za elektro-mechanika ale samochodowego no i będę uderzał bardziej w mechanikęKoralB3 pisze:w przyszłym tygodniu mam już egzaminy a jak się nie przyłożę to nie pójdę na mojego wymarzonego elektro-mechanika <ok>
Wywal gazolinę lub zbiornik triolidarny jak ta butla się tam zwie i na to ori podłoga i zapas w sprayuKoralB3 pisze:Kolejnym moim pomysłem jest zabudowa bagażnika .. wkurza mnie to że mam butle i mam nierówny bagażnik więc już niedługo zaczne jakieś prace nad nim jakieś rady ? uwagi ?
No jestem już po egzaminach w szkole luzik na dworze ciepło więc coś tam można robić
W końcu założyłem wszystkie boczki .. nieważne że urwałem plastik od rygla.. nieważne że ukruszyła mi się linka od otwierania drzwi :roll: ważne że są <ok>
Wczoraj miałem mini spocik pod blokiem :mrgreen:
Przyjechał denzelek , pawelec_ , kunik i wujo delik
niestety fotkę zrobiłem jak już kunik z delikiem pojechali
Jak na razie audik chodzi szykuje się na wymianę amortyzatorów i tulejek na wózkach z tyłu. Jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu wpadnie jakiś drobiazg do audi ale na razie nie będę zapeszał :->
liczę na jakieś komentarze :roll:
W końcu założyłem wszystkie boczki .. nieważne że urwałem plastik od rygla.. nieważne że ukruszyła mi się linka od otwierania drzwi :roll: ważne że są <ok>
Wczoraj miałem mini spocik pod blokiem :mrgreen:
Przyjechał denzelek , pawelec_ , kunik i wujo delik
niestety fotkę zrobiłem jak już kunik z delikiem pojechali
Jak na razie audik chodzi szykuje się na wymianę amortyzatorów i tulejek na wózkach z tyłu. Jak dobrze pójdzie to w tym tygodniu wpadnie jakiś drobiazg do audi ale na razie nie będę zapeszał :->
liczę na jakieś komentarze :roll: