B3 na szesnastkach str.1 ;-) SPRZEDANE :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja mialem przez rok nie orginalny... sprawował się wyśmienicie... ale postanowilem zapodac ori z tego wzgledu, że ma podświetlanie... i również się spisuje wyśmienicie <lol>trepek pisze:Termometr fajna rzecz, sam myśle o jakimś. Tylko zastanawiam się, czy ori czy może jakiś inny kupny. Ale napewno nie chińszczyzna.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Piękne B3! Lakier mi się podoba w połączeniu z czarno-matowymi zderzakami kiedyś miałem Fiata Uno oraz później Fiata CC w takim samym stylu oba były zadbany z jasnym środkiem, oraz w meksykańskiej czerwieni w połączeniu z czarnymi zderzakami, listwami, lusterkami etc. Przyznam, że ładnie się to komponuje i nawet bieda w środku nie boli na tak czystym aucie. Dbaj o nie i nabijaj kilometry Jedynie razi mnie brak dekielków w felach.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dzięki :oops: staram się jak mogęATLAS pisze:Piękne B3! Lakier mi się podoba w połączeniu z czarno-matowymi zderzakami kiedyś miałem Fiata Uno oraz później Fiata CC w takim samym stylu oba były zadbany z jasnym środkiem, oraz w meksykańskiej czerwieni w połączeniu z czarnymi zderzakami, listwami, lusterkami etc. Przyznam, że ładnie się to komponuje i nawet bieda w środku nie boli na tak czystym aucie. Dbaj o nie i nabijaj kilometry Jedynie razi mnie brak dekielków w felach.