Silnik 2.3 NG 4x4 Podlokietnik 2x El Lusterka Airbag Klima Wspomaganie ABS elektrycznie regulowana wysokosc lamp regulacja foteli (wysokosc) podgrzewane lusterka 6ori glosnikow Centralny + alarm Kolor : Czarna perla
Bez Gazu (nigdy nie bedzie) !
Autko kupione w marcu 2009r
Jak narazie nic sie od tamtego czasu nie zepsolo.(nie bierze ani kropelki oleju)
Auto sprowadzone do kraju pod koniec 2007roku,
CO PLANUJE : -spojlerek (juz zakupiony tylko zamontowac ) -gleba -alu (można powiedzieć są już moje ) -zderzak przód od coupe . -kierownica od Audi A4 -zegary indiglo (raczej nie bedzie ich, powróciłem do orginału) -AUDI SYMPHONY I - Zrobione -Sterownik C Zamka - Zrobione - pare innych pierdół estetycznych (mieszek, podświetlenie smd ) - zrobione -soczekwa+xenon - elektryka (szyby) -zdjecie znaczkow tyl - zrobione (zostalo QUATTRO) -oklejenie lamp tyl - zrobione - ???
Naprawy ktore zrobilem :
wymiana wszystkich lozysk wymiana tuleji wahaczy oleje/rozrzad,plyny/filtry klocki przod/tyl amorki przod wymiana nagrzewnicy nowa papa wspomagania ???
Co bylo i sie zmienilo biale tarcze zegarow - zmienione na ori czarne z naklejka S-Line niebieskie podswietlenie zegarow oraz przyciskow - zmienione na ori czerwone na SMD tanie ledy w lampach przod - wyrzucone ,Lampki ori
Wasze sugestie ??? ??? ???
Dzisiaj r:obione fotki od razu po polerce )
Ostatnio zmieniony 15 lip 2012, 23:33 przez dave9331, łącznie zmieniany 7 razy.
Według mnie czarne lamy na czarnym aucie wyglądają nie za dobrze <zyga> Lampy się zlewają z autem i wygląda to wszystko jak karawan. Takie czarne lampki dają efekt ale na jasnych kolorach. Daj ori czerwone i będzie git malina.
no i nadszedl czas na małe zmiany
zmienione zostaly yarczki licznika.
a oto efekt :
I jak to wszystko wygląda wieczorem :
i prędkościomierz porażka .....
Koledzy jezeli macie jakies rady jak zrobic aby predkosciomierz swiecil rownomiernie(caly) to napiszcie
i jeszcze jedno pytanko do was... czy jest mozliwe aby zrobic podswietlane wskazowki ? (jakies diody...czy cos... )
I powoli zbliża się wiosna,
Pora powstawiać kilka nowych fotek.
Ostatnio w wolnym czasie delikatnie przerobiłem lampki przednie (dodałem pasek led) oraz okleiłem tylnie.
Tutaj efekt prac.
Jak uda mi się to dodam jutro zdjęcia tyłu.
A już wkrótce wiele innych fot
Ten rok będzie bardzo owocny dla mojej niuni
planuje (mam nadzieje ze plany na ten rok wypalą)
-spojlerek (juz zakupiony tylko zamontowac )
-gleba
-i parę innych pierdół
Ostatnio zmieniony 15 lip 2012, 23:36 przez dave9331, łącznie zmieniany 3 razy.
Aż się prosi o ładne koło <ok>
Zegary fuj, zamienniki nigdy nie będa świecić równomiernie, i jeszcze w dodatku niebieskie. Jak chciałeś sobie zepsuć wnętrze to ci się udało.
Miałem u siebie białe zegary i bez rezania się nie obejdzie, teraz są panele
SMD (potrójne) oświetlenie można poprawić ale trzeba się pobawić.